2777
2789
عنوان

دوستان لطفاً یه آبرسان خوب بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست

آبرسان آلوورا شون. قیمت پایین کارایی عااااااالی ، چروکا رو هم کم میکنه شاید موقتی تا زمانی که استفاده میکنی ولی کم میکنه، عطری هم نیست تا بزنی خفه شی از بوی عطر ، عالیه عالی سراغ ابرسان دیگه ای نمیرم

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لدورا خدایی خوبه  ولی باید بری پیش متخصص تا بهت بر حسب پوستت ابرسان بده

ابجی منم میزنه انقد صورتش براق و شفاف شده

بااینکه نتیجش جلو چشمهه.  نمیتونم سمت لدورا و نفیس و....  برم😂

آبرسان آلوورا شون. قیمت پایین کارایی عااااااالی ، چروکا رو هم کم میکنه شاید موقتی تا زمانی که استفاد ...

قیمتش چقدره؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

سلام،منم نفیس یه بار سرم کلاه گذاشته😂😂این شرکت چن تا برند هستن که با هم همکاری میکنن،مورال اپ که آشغال بوداما سرم آبرسان ویتامین سی کل صورتش عالییی بود.من زیر چشمش رو نخریدم ها ولی خانمه گفت اینو برا کل صورت میزنن.من چین و چروک ندارم اما خشکی و میلیا زیر چشم داشتم.

لدورا خدایی خوبه  ولی باید بری پیش متخصص تا بهت بر حسب پوستت ابرسان بده

لدورا من چهار پنج روزه استفاده می کنم بیشتر مثل ژل هستش تا کرم 

خوب شد کامنت شما رو دیدم چون تو این چند روز همه ش فکر می کردم پولمو دور ریختم

همین آبرسان ها هم مواد شیمیاییه چرا توقع دارین پوستتون رو صاف و شاداب کنه اگه هم پوستتون خوب بشه برا ...

خوب چیکار کنیم پس؟؟؟؟

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا