2777
2789
عنوان

دوستان لطفاً یه آبرسان خوب بهم بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 41 پست
همین آبرسان ها هم مواد شیمیاییه چرا توقع دارین پوستتون رو صاف و شاداب کنه اگه هم پوستتون خوب بشه برا ...

من هراز گاهی میزنم

موقته اره چون از داخل باید اوکی شه بدنه تاتاثیر روی پوستو ببینی

من از وقتی شرو کردم ب سالم خوری.  اب فراوون ورزش

کل جوشام رف. لکه ها کمرنگ شد. صورتم شاداب و روشن شده

درحالی ک مراقبت پوستی خاصی نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،منم نفیس یه بار سرم کلاه گذاشته😂😂این شرکت چن تا برند هستن که با هم همکاری میکنن،مورال اپ که آ ...

تاثیری دیدین واسه زیر چشم 

میلیا همون هایی  که مثل جوش های ریز هستن رو میگین 

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
لدورا من چهار پنج روزه استفاده می کنم بیشتر مثل ژل هستش تا کرم  خوب شد کامنت شما رو دیدم چون ت ...

ن خب ابرسان ها اغلب حالت لیزی دارند و وقتی مصرفشون میکنی انگتری واقعا اب زدی ب صورتت ولی کرم ماندگاریش بیشتر هست چون طول میکشه تو منافذ پوست نفوذ کنه.

خوب چیکار کنیم پس؟؟؟؟

باید اول از درون درست کنی مثلا با نوشیدن روزی ۸لیوان آب .تغذیه مناسب میوه و  در کل رژیم غذایی سالم....  ماسک هم بنظر من ماسکهای گیاهی بهتره دیگه خودت میدونی ترکیباتش چیه.

من هراز گاهی میزنم موقته اره چون از داخل باید اوکی شه بدنه تاتاثیر روی پوستو ببینی من از وقتی شرو ...

میشه رژیم غذایی تون رو بگین

گروه آبی وزن اولیه ۷۵ _ وزن هدف ۷۱🤗۶۵🤗۶۰برسم میرم رو ابرا 
من هراز گاهی میزنم موقته اره چون از داخل باید اوکی شه بدنه تاتاثیر روی پوستو ببینی من از وقتی شرو ...

آفرین آره منظورم همین بود 

در واقع ضرب المثل از کوزه همان تراود ک دراوست ،اینجا صدق میکنه.

میشه رژیم غذایی تون رو بگین

حذف قند. شکر. موادکارخونه ای و مواد نگهدارنده دار. حذف نون سفید.  روغنای افتابگردونو... 

و فست فود و هرچی مضره

و این وسط فهمیدم ب گلوتن حساسیت دارم اونم دارم حذف میکنم نون و ماکارونی و..