2777
2789
عنوان

بارداری با ivf

437 بازدید | 37 پست

سلام. یه توضیح مختصر میدم تنبلی تخمدان دارم و یه دختر ۵ ساله دارم. دخترمو به طور طبیعی باردار شدم. از وقتی از شیر گرفتم دخترمو به مدت ۳ سال اقدام کردم اما نشد که نشد در نهایت با یه بار iui ناموفق با اولین ivf باردار شدمو الان تو ماه چهارمم. انشا... همتون نی نی دار بشید🤲🌹

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

منم تنبلی دارم شما درمان شدید ؟

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید چقدر هزینه کردید برای ای وی اف؟

انشالا به سلامتی خوش قدم باشه

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
انشاءلله به سلامتی دنیا بیاد یه قلو یا دوقلو واسه منم دعا کن فردا میخوام بی بی بزنم

دو تا کاشتم یکی گرفت. حتما مثبته🌹🤲

سلام ببخشید چقدر هزینه کردید برای ای وی اف؟ انشالا به سلامتی خوش قدم باشه

۲۵ تومن هزینه پانکچرم شد. ۵ تومن انتقال. ۱۷ و نیم هم مرکز ژنتیک. دارو ها رو نمیدونم. البته هر چقدر هزینه کنید بیمه سلامت بهتون برمیگردونه

۲۵ تومن هزینه پانکچرم شد. ۵ تومن انتقال. ۱۷ و نیم هم مرکز ژنتیک. دارو ها رو نمیدونم. البته هر چقدر ه ...

ما تامین اجتماعی تکمیلی داریم

نمیدونستم عزیزم ممنون راهنمایی کردید

برای منم دعا کن اول راهم 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه