2777
2789
عنوان

هعیییی ینی میشه

27 بازدید | 0 پست

۱۱ تیر ....

هعیییی یهو یادم اومده ک ۳ ساااال کنکور دادی احیانا نباید چیزی بیاری ک بعدش حسرت نخوری و مورد علاقه ت باشه

ب خودم قوووول دادم ک تو رو ب چیزی ک میخوای میرسونم و قبول میشم اون رشته و دانشگاهی ک میخوام (البته روزانه🙂)

مگه ب خودشه ....

بااااید قبول شم

برام مهم نیس هیچی ....

تنها کاری ک الان از دستم بر میاد فقط و فقط درس خوندنه ... ینی فقط با این درسای دبیرستان میتونم بهش برسم نه با چیز دیگه ای ...

ینی خداااا ینی میشه منم یهو بیام بگم چیزی ک میخوامو قبول شدم ؟

پ.ن : سیسی ها رشته مورد علاقه م فیزیوعه (روزانه مشهد) لطفا برام دعا کنین ...

پ.ن۲: اینجا صرفا درد و دل های یهویی مو مینويسم و بعدش قفل میکنم تاپیک رو ک شرمنده ی جواب ندادن پیاماتون نباشم چون الان باید برم سر درس ...

پ.ن۳: موفق باشین سیسی ها ( رفقای کنکور اگه اینو میخونین بدونین ک مهم نیس کی شروع کنین مهم اینه ک چجوری ادامه بدین و کم نیارین.. بچه پررو باشین ..)

پ.ن۴: خدایا توروخدا منو ضایع نکنیاااا ک بتونم در آینده تاپیک بزنم ک بچه هاااااا بیااااین چیزی ک میخواستم قبول شدم ...(ویییی از همین الان دلم قیلی ویلی رفت😍)

امسال سال سوممه ک کنکور میدم خدایا لطفا امسال رو بهم کمک کن رتبه خوبی بیارم و از دست کنکور خلاص شم اینو بدونین کهههههه تاریخ شروعم از ۵ تیره تا ۲۰ تیر میخوام ب کوب نهایی بخونم هدفم تراز بالای ۱۰ هزار نهایی هاس بعدشم کنکور رو یه چیزایی میزنیم به امید خدا هدفم فیزیوتراپی مشهده خدا جون لطفا لطفا لطفااااا بشهههه