2777
2789
عنوان

بارداری با ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست
با ای وی اف استراحت باید باشی بیشتر؟یا فرقی نداره با طبیعی

اگه نازایی اولیه داری که طولانی مدته خود دکتر بهت میگه استراحت مطلق. اما واسه من گفت استراحت نسبی فقط جارو نمیزدم و طی نمیکشیدم و چیز سنگین بلند نمی کردم وگرنه همه ی کارامو خودم میکردم. 

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
ما تامین اجتماعی تکمیلی داریم نمیدونستم عزیزم ممنون راهنمایی کردید برای منم دعا کن اول راهم 

چون نازایی رفته جز بیماری های خاص زیر نظر هر بیمه ای باشی بیمه سلامت مستقیم پول رو به حسابت واریز میکنه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نازایی اولیه داری که طولانی مدته خود دکتر بهت میگه استراحت مطلق. اما واسه من گفت استراحت نسبی فق ...

ولی تو بارداری طبیعیتون جارو وطی واینام میتونستین انجام بدین؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
ما تامین اجتماعی تکمیلی داریم نمیدونستم عزیزم ممنون راهنمایی کردید برای منم دعا کن اول راهم 

اگه میخوای بری ivf سوال داشتی بپرس.

ولی تو بارداری طبیعیتون جارو وطی واینام میتونستین انجام بدین؟

آره همه چی انجام میدادم. ولی واسه کاشت نباید به کمرت فشار بیاری تا ماه ۳ و ۴ که بچه خوب محکم بشه

چون نازایی رفته جز بیماری های خاص زیر نظر هر بیمه ای باشی بیمه سلامت مستقیم پول رو به حسابت واریز می ...

اها من مشکل نازایی ندارم ولی با همسرم مشکل ژنتیک داریم واسه همین آخرین راه ای وی اف هست که جنین سالم باردار بشم

ایشالا کارم به اون سختی ها نرسه واقعا میترسم ۲۲ سالمه هنوز دانشجو هستم ولی فکر بچه همش‌ تو سرمه

ایشالا موفق میشیم ما هم مثل شما 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
آره همه چی انجام میدادم. ولی واسه کاشت نباید به کمرت فشار بیاری تا ماه ۳ و ۴ که بچه خوب محکم بشه

ممنونم عزیزم 

انشالله ب سلامتی فارغ بشین😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اها من مشکل نازایی ندارم ولی با همسرم مشکل ژنتیک داریم واسه همین آخرین راه ای وی اف هست که جنین سالم ...

حتما نی نی دار میشی. اصلا استرس نداشته باش. من با چشم خودم دیدم زن سالم اومد کاشت انجام داد اما به خاطر استرس زیاد نمیگرفت هر ۳ بار ناموفق بود.

اگه میخوای بری ivf سوال داشتی بپرس.

چشم عزیزم فعلا منتظر جواب آزمایش ژنتیک هستیم اگر بگن مشکل حاد هست پول ها رو دسته میکنم میرم سمت ای وی‌اف

مرسی از کمکت 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
چشم عزیزم فعلا منتظر جواب آزمایش ژنتیک هستیم اگر بگن مشکل حاد هست پول ها رو دسته میکنم میرم سمت ای و ...

موفق باشی. انشا... با خبرای خوب دوباره بیای🌹😘

حتما نی نی دار میشی. اصلا استرس نداشته باش. من با چشم خودم دیدم زن سالم اومد کاشت انجام داد اما به خ ...

بله دقیقا هیچی اندازه استرس بد نیست

من دلم به حال شوهرم میسوزه خیلی مظلومه میگم خدا کمک کنه یه نوزاد سالم بزارم تو بغلش این بار از روی شونه هام برداشته بشه

انشالله خیره برای هممون

موفق باشی. انشا... با خبرای خوب دوباره بیای🌹😘

توکل به خدا چشم حتما اطلاع میدم بهتون   

بله دقیقا هیچی اندازه استرس بد نیست من دلم به حال شوهرم میسوزه خیلی مظلومه میگم خدا کمک کنه یه ...

وقتش که برسه میشه تو کار خدا شک نکن. من با درمان دارویی باردار نشدم. شوهرم پسر دوست داشت. تا اینکه بالاخره رفتم ivf و طی مراحل ivf فهمیدم شوهرم دخترزاست. فخمیدم کار خدا بی حکمت نبود و منم یه پسر کاشتم. اینطوری خدا ما رو تو مسیر درست قرار داد تا به آرزومون برسیم. تو کار خدا شک نکن.

وقتش که برسه میشه تو کار خدا شک نکن. من با درمان دارویی باردار نشدم. شوهرم پسر دوست داشت. تا اینکه ب ...

شوهر منم خیلی پسر دوست داشت تا وقتی فهمیدیم مشکل داریم میگه هر چی باشه سالم باشه

ولی شنیدم به مادرش گفته میخایم تعیین جنسیت هم انجام بدیم میدونم ته دلش خیلی پسر میخاد

شما با اینکه همسرتون دختر زا بودن با ای وی اف ازشون تخمک پسر گرفتید درسته؟

قطعا عزیزم چقد خوب شد تاپیک شما رو دیدم دلم آروم شد

واقعا خدا به دل هامون نگاهی بندازه دستمون رو بگیره