سلام. یه توضیح مختصر میدم تنبلی تخمدان دارم و یه دختر ۵ ساله دارم. دخترمو به طور طبیعی باردار شدم. از وقتی از شیر گرفتم دخترمو به مدت ۳ سال اقدام کردم اما نشد که نشد در نهایت با یه بار iui ناموفق با اولین ivf باردار شدمو الان تو ماه چهارمم. انشا... همتون نی نی دار بشید🤲🌹
من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
شوهر منم خیلی پسر دوست داشت تا وقتی فهمیدیم مشکل داریم میگه هر چی باشه سالم باشه ولی شنیدم به مادرش ...
بعد از تخمک کشی جنین شناس اسپرهای خوب رو کنار تخمک ها میذاره تا ۴ روز رشدشون میده و فریزشون میکنه بعد یه سلول از هر جنین برمیداره میفرسته مرکز ژنتیک اونجا میگن جنینات چند تاشون دختره و چندتاشون پسره من دو تا پسر داشتم ۱۱ تا دختر و یه پسر سندرمی و یه دختر ناقص
من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از تخمک کشی جنین شناس اسپرهای خوب رو کنار تخمک ها میذاره تا ۴ روز رشدشون میده و فریزشون می ...
چقد هم دقیق میگن
خداروشکر پس گل پسرت بدو بدو اومد تو دلت
شما کدوم مرکز و با کدوم دکتر انجام دادید؟
اگر اینان مسلمان اند خدایا کافرم گردان متخصص گزاشتن مژه موقتزبان انگلیسیاشپزی مدرنرانندگی یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شدهاگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم. اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری. برای گریه های بی وقفه
انشا ... با نی نی آرامش واقعی رو از طرف خدا میگیری
♥️💎
اگر اینان مسلمان اند خدایا کافرم گردان متخصص گزاشتن مژه موقتزبان انگلیسیاشپزی مدرنرانندگی یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شدهاگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم. اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری. برای گریه های بی وقفه