2777
2789
عنوان

بارداری با ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 37 پست
شوهر منم خیلی پسر دوست داشت تا وقتی فهمیدیم مشکل داریم میگه هر چی باشه سالم باشه ولی شنیدم به مادرش ...

بعد از تخمک کشی جنین شناس اسپرهای خوب رو کنار تخمک ها میذاره  تا ۴ روز رشدشون میده و فریزشون میکنه بعد یه سلول از هر جنین برمیداره میفرسته مرکز ژنتیک اونجا میگن جنینات چند تاشون دختره و چندتاشون پسره من دو تا پسر داشتم ۱۱ تا دختر و یه پسر سندرمی و یه دختر ناقص

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
شوهر منم خیلی پسر دوست داشت تا وقتی فهمیدیم مشکل داریم میگه هر چی باشه سالم باشه ولی شنیدم به مادرش ...

انشا ... با نی نی آرامش واقعی رو از طرف خدا میگیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از تخمک کشی جنین شناس اسپرهای خوب رو کنار تخمک ها میذاره  تا ۴ روز رشدشون میده و فریزشون می ...

چقد هم دقیق میگن

خداروشکر پس گل پسرت بدو بدو اومد تو دلت   

شما کدوم مرکز و با کدوم دکتر انجام دادید؟

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
انشا ... با نی نی آرامش واقعی رو از طرف خدا میگیری

♥️💎

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
چقد هم دقیق میگن خداروشکر پس گل پسرت بدو بدو اومد تو دلت     شما کدوم مرکز و با کدوم دک ...

آره🤗من اهواز انجام دادم. دکتر شبنم سالمی

آره🤗من اهواز انجام دادم. دکتر شبنم سالمی

من تهرانم عزیزم

اینقد قیمت های متفاوت هست دارم تحقیق‌میکنم

مرسی بابت وقتی که گزاشتی   

من تهرانم عزیزم اینقد قیمت های متفاوت هست دارم تحقیق‌میکنم مرسی بابت وقتی که گزاشتی    

خواهش میکنم. موفق باشی