2777
2789

دوستم پارسال خرداد ماه بینی عمل کرد ۲۶ تومن

ولی اصلا راضی نیس چون پوست بینیش ضخیم بود یعنی گوشتی

دکتر تو اتاق عمل بهش گفته نمیتونم خیلی برات کوچیک کنم اینم دیگه اون موقع ک نمیتونسته فکرکنه یا منصرف بشه برا همین خیلی ناراحته میگه تو مشاوره بهم نگفت دکتر که بینیمو نمیتونه کاریش بکنه برعکس گفته خیلی عوض میشی

بینیشم اونقدرا بزرگ نبود

حالا بعد از یکسال میخاد بره بهش بگه که ورمش دیگه تموم شده ببین کوچیک نیس

اصلا پره هاشو برش نزده، انگار زیادی داره،بره پیشش چطوری قانعش کنه

دیگه نمیخاد هزینه عمل بده حاضره هزینه کلینیک بده ولی دستمزد دکتر نه دیگه خوب دکتره کم کاری کرده 

بنظرتون پاچه پاره بازی بهتره یا مظلوم‌نمایی و خواهش ؟

دکتر خودش گفته نمیتونه کوچیکتر کنه ...  یعنی ده بارم عمل کنه نمیتونه .... نمیتونه ... بلد نیس ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر خودش گفته نمیتونه کوچیکتر کنه ...  یعنی ده بارم عمل کنه نمیتونه .... نمیتونه ... بلد نیس . ...

خوب بدجنسی کرده دکتره توواتاق عمل بهش گفته   این چطور بگه پس عمل نکن   تو عمل انجام شده قرارش داده   قبلش رفته مشاوره ویزیت داده بهش گفته خوب میشی برات جمعش میکنم خوب اونجا بگه نمیتونم 

خوب بدجنسی کرده دکتره توواتاق عمل بهش گفته   این چطور بگه پس عمل نکن   تو عمل انجام شده قر ...

منظور من اینه دکتری ک میگه نمیتونم . و نتونسته کوچیک کنه براش 

اشتباهه باز بری زیر دستش . چون بلد نیس 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

منظور من اینه دکتری ک میگه نمیتونم . و نتونسته کوچیک کنه براش   اشتباهه باز بری زیر دستش ...

آره دیدم تو پیج تجربه عمل بینی تاکید داره روی این قضیه 

ولی این بیشتر با پره هاش مشکل داره  یعنی پره هم بلد نیس جمع کنه   کسی که پارسال ۲۶ تومن گرفته   من یک ماهونیم بعد از دوستم رفتم پیشش گفت ۲۸  به زور ۲۷ دادم الان میگه ۴۳ تومن یکی از پره های منو برش زد برای متقارن شدن سوراخا   اره  این دکتره اصلا گوشتی قبول نمیکنه نمیدونم چطور دوستمو قبول کرده و حتی بهش تو مشاوره بهش نگفته خوب نمیشی 

هیچکدوم چون بدون دستمزد اینکارو نمیکنه

چرا قبول کرد گفت فقط هزینه کلینیک بده  شش هفت تومن

فقط گفت خوب نمیشه روی پره هات خط میفته  

نمیدونم دقت کردی بعضیا بالای پره هاشون یه چاله هست یه خط عمیق هست   که مثلا زیبا نیس  ولی خب عوضش بینیشون کوچیکتره، دوستم گفت دوس ندارم خط بیفته منصرف شد  گفت بزرگ باشه بهتر ازاینه که  ایراد بگیره

شما برخلاف بقیه خانما تاپیکاتون در مورد مشکلات شوهر و... نیس انشالله گه همیشه خوشبخت باشید

مشکلات و بحث  که همه دارن   بخصوص اوایل زندگی نازسازگاری بیشتره منکه دیگه هفت هشت ساله  ازدواج کردم