2777
2789

سلام وقتتون بخیر.باهم دیروز توتاپیک انتخاب رشته بودیم!مزاحمتون شدم نظرتون روراجع به کیفیت انتخاب رشته ی آقای شفیعی بدونم!دیروز که تماس گرفتن راضی بودین؟روش انتخاب رشته واحتمال قبولی که بهتون گفتن مثل ورکشاپ هابود؟

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم والا پسرم باپدرش انتخاب رشته کرد  با مشاورش چون شانس قبولی پسرم پایین بود دانشگاهای بدون کنکور براش انتخاب کرده بود پدرش قبول نکرد  درکل باید نتیجه ها بیاد ببینیم چی میشه وای همسرم میگفت خودم می تونستم براش اینجوری انتخاب کنم  فکر نکنم اون جور که میگن بتونن برا آدم کاری کنن

چی بگم والا پسرم باپدرش انتخاب رشته کرد  با مشاورش چون شانس قبولی پسرم پایین بود دانشگاهای بدون ...

به امیدخداکه پسرتون بهترین نتیجه ی ممکن رومیگیره🌷🌷واقعابه حرف هیچکس نمیشه اعتمادکرد!

سلام عزیزم خوبی؟ببخشیدمن هی مزاحمتون میشم دیروزکه باشماتماس گرفتن آخرش انتخاب رشته روبهتون دادن؟الان ازمن یه تعهدمیخوان میگن تاندی ازانتخاب رشته خبری نیست!

سلام عزیزم خوبی؟ببخشیدمن هی مزاحمتون میشم دیروزکه باشماتماس گرفتن آخرش انتخاب رشته روبهتون دادن؟الان ...

اره دادن انتخاب رشته رو از ما تاییدی گرفتن که بعدا دبه درنیاریم یه سری رشته‌ها رو هم بدون کنکور بود ماقبول نکردیم  ازمون امضا گرفتن بعدا حرف توش نباشه ببخشید شماراضی بودید بعد برای آزاد هم انتخاب رشته میکنن یا اونم هزینه اش جداست ؟

اره دادن انتخاب رشته رو از ما تاییدی گرفتن که بعدا دبه درنیاریم یه سری رشته‌ها رو هم بدون کنکور بود ...

برامنم همین کارو کردن میگفت بایدیه کف درنظربگیریم که حتمابشه دیگه اونوبرات زیست یاشیمی یاروانشناسی بزنم من ازپزشکی شروع کرده بودم ته تهشم پرستاری میخواستم رتبم به فرهنگیان وپیراپزشکیامیخوره گفتم زیست بامردودی برام فرقی نداره برای من آخرش به هوشبری واتاق عمل راضی شدم.یه فرم فرستاد تومحدودمون کردی مردودشدی تقصیرخودته هرررررکارکردم پرنکنم نشدگفت انتخاب رشتت روتحویل نمیدم!آزادم انجام میده یک میلیون وصدمیگیره به نظرم دیگه گول اینارونخوریدازموسسه ای مث سیب ترش وگاماس واینامشاوربگیرین اگه برای خودتون چیدمانش سخته!بابای یکی ازدوستای من که دیشب به پلیس فتازنگ زد وشکایت کرد واقعااینکه ازاول گولمون زدن وآخرش تعهدمیگرفتن ازمون کلاهبرداری بود!

برامنم همین کارو کردن میگفت بایدیه کف درنظربگیریم که حتمابشه دیگه اونوبرات زیست یاشیمی یاروانشناسی ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت  فکر کنم پلیس هم نمی تونه کاری کنه  چون میگن خودتون امضا کردید  ولی برای آزاد دیگه نمی خواهم بدم این موسسه انتخاب کنه  فقط درد پول  از این به بعد یادم می مونه گول تبلیغات نخورم قربونت عزیزم انشالله همیشه موفق باشی ویه هدف های بزرگ زندگی‌ات برسی 

مرسی عزیزم از راهنماییت  فکر کنم پلیس هم نمی تونه کاری کنه  چون میگن خودتون امضا کردید &nb ...

بله همون فرم الکترونیکی که پرکردیم کاردستمون داد.زنده باشین خیلی ممنونم به امیدخداپسرشمام بهترین نتیجه ی ممکن رومیگیره🌷🌷💫💫