2777
2789
عنوان

مشاور شدم

178 بازدید | 20 پست

سلام دخترا 

من چند وقتیه مشاور شدم و وارد ی موسسه ای شدم و باهاشون همکاری میکنم 

ولی این ماه چند تا از بچه ها انصراف دادن با اینکه من صد خودمو براشون گذاشتم و بشدت پیگیر بودم 

بشدت بشدت بشدت !! 

حالا از شما به عنوان ی دانش اموز میپرسم که چه مسائلی باعث میشه از مشاورتون راضی باشید 

من چیکار کنم که بچه هام راضی باشن و انصرافیم کمتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی موسسه ای بود جذب رتبه داشتن  اطلاعیه شو دیدم

میشه بگی با چه مدرکی من دانشجوی روانشناسی ام؟

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)

پیگیر باشید از سوال کردن بچه ها کلافه نشید برنامه دقیق بهشون بدید وقت مشاوره رو عقب نندازید از تجربیاتتون بگید 

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
پیگیر باشید از سوال کردن بچه ها کلافه نشید برنامه دقیق بهشون بدید وقت مشاوره رو عقب نندازید از تجربی ...

بشدت پیگیرم ولی درک نمیکنم 

به قول مامانم شاید از اهمیت زیاده که بهشون دادی 

میگه پروشون کردی😅

پیگیر باشید حتما میتونین مشاور بشین  رشتتون خیلی خوبه

اره ولی جذبش پایینه..فقط یه ازمون داره که اونم یکی دونفر میخوان یا دیر بدیر برگذار میشه

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
من مدرک خاصی ندارم و هنوز دانشجویم  دانشجوی ترم چهارم  به خاطر رتبم جذب شدم

من خودم به شخصه مشاوری رو که مدرک نداره قبول ندارم 

شاید دلیلش همین باشه 

مشاوره و روانشناسی یه رشته هس که درس میخونن بعد مدرک میگیرن 

من الان از شما یه چیزی بپرسم اطلاعی ندارید از رشته مشاوره و روانشناسی .چجوری مشاوره میدین؟؟؟