2777
2789

یعنی عاشق باباشه الان اومدم شوهرم دستاشو گرفتم بغلش کردم اومد جدام کرد میگه بابای منه تو برو خونه مادرجون دیگه نیا بابا جیگره عسله قلب منه اگر بالعکس انجام بدیم میخنده نمیگه مامان منه بیا بچه بزرگ‌کن باباش از گل نازک تر بهش نمیگه تا حالا دعواش نکرده اصلا میگم بخاطر همین شاید خیلی وابسته تره به پدرش

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولا دخترا حسودی میکردن😅😅😅

من داداشم کوچیک بود مامان بابام بهم محبت ک میکردن این ذوق میکرد میومد منو بغل میکرد😍😂 نه بابایی بود نه مامانی 

خواهری بود تا الان 15 سالشه🥲😂

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

من اصلا این چیزا برام مهم نیست

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ربطی به جنسیت نداره هرکس بیشتر بهش بها بده و درکش کنه سمت اون بیشتر میره دختر من مامانی هست تا بابایی چون شوهرم درکش نمیکنه دخترم احساسی و حساسه باباش شوخی هایی میکنه که ناراحتش میکنه 

ربطی به جنسیت نداره هرکس بیشتر بهش بها بده و درکش کنه سمت اون بیشتر میره دختر من مامانی هست تا بابای ...

دقیقا همینه

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱