2777
2789
عنوان

آقا هستم ،،، مقایسه نی نی سایت و ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 115 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تحقیقات اخیر برادرحمید به این نتایج تکان دهنده رسیدن ،وباعث پیشرفت بشریت شدند🤣🤣🤣

واقعا خیلی سخت بود ولی از پش براومدم

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
چاپلوس نیستم. برو ددی سایت همون اولش سرت گیج میره

منم ی بار خاموش خوندم افتضاح بود واقعا

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

نه اونطور که شما میگید نیست. خودت برو تو ددی سایت و ببین

با نظرتون موافقم هم ددی سایت ،هم مادران خیلی صفحشون شلوغه آدم  سر درد میشه ،برخلاف نی نی سایت

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

چقدر گرفتی تبلیغ کنی؟؟😂😂 خصوصی و اعلانا هی خراب میشه عکس پروفایلل باز نمیشه اکثرا تو سایت عکس ا ...

نه بخدا تبلیغ کدومه... نمیگم نینی سایت مشکل نداره ولی شما یه تک پا برو ددی سایت اصلا به دقیقه نکشیده میزنی بیرون

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

اتفاقا ی بار رفتم ددی سایت ببینم چطوره انقددددد شلوغ و گیج کندده بود انگار رفته باشی تو خیابونای خارج از کشور🤣سریع برگشتم

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱