2777
2789
عنوان

آقا هستم ،،، مقایسه نی نی سایت و ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 115 پست
شاید می‌خوان بزان ک میان اینجا.....خاکبرسر مردی ک بیاد وسط زنا ...کاسه لیسی کامل

مرسی

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
خب اگه اینطوره توی خیابان داری راه میری اصلا با حجاب کامل ولی یه مردی طوری نگات کنه که شوهرت متوجه ن ...

دقیقا میخواستم بگم این حرف ک مردا نباشن مث اینه بگی من میخام لخت شم مردا رو بگیرن خب 

شما اگه حساسی از مسائل اونقد خصوصیت صحبت نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا ....این مردا اگر کارو زندگی داشتن اینجا نمیادمدن.. من چند روز پیش تاپیک زدم شوهرم سمتم ...

وای اره اینجور تاپیکارو بزنی کلی مرد مریض درخواست میدن گزارش بزن براشون

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حالا حتی اگه هیچ آقایی اینجا عضو نباشه بلاخره  صدها خواننده خاموش آقا هست که میخونن 

پس هیچ فرقی نداره عضو باشه یا نباشه

در هر صورت خانما باید مراعات کنن هر موضوعی رو بیان نکنن 

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
دقیقا میخواستم بگم این حرف ک مردا نباشن مث اینه بگی من میخام لخت شم مردا رو بگیرن خب  شما اگه ...

بعدم کسی که بیشعور باشه همیشه بیشعوره

میتونه با کاربری خاموش بره تاپیک رو بخونه 

پس دیگه وقتی یکی دیگه بیشعوری کرد که ما مقصر نیستیم

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه
اینو میدونم که تو فضای مجازی نمیشه کاری کرد تا سایتی فقط زنانه باشه اما به عنوان عضو سال ۹۶ که فقط ا ...

به قول دوستمون نی نی سایت اسم سایته نه مامان سایت و خانم سایت 

همین که درک کنن آدما که  تربیت بچه توش هم پدر هست هم مادر تمام این بحث ها جمع میشه 

در هر صورت تو سایت ما شما به هیچ وجه نمیتونی ضمانت بدی که فقط خانما مطالبت رو میخونن 

مگر اینکه با ی گروه از دوستانت تو ایتا یذ تلگرام و واتساپ گروه تشکیل بدی همه اعضا رو هم بشناسی که مطمئن باشی فقط خانما میخوننت 

ولی تو این سایت ها چنین اطمینانی هیچ وقت حاصل نمیشه

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
وای اره اینجور تاپیکارو بزنی کلی مرد مریض درخواست میدن گزارش بزن براشون

تازه عضو شدم نمی‌دونم چ مدلی گزارش بزنم...ولی درخواست هیچکدوم رو قبول نکردم...فقط یک لحظه فکر کردم با خودم ک چرا یک مرد اجازه میده به ناموس مردم پیام بده

دبیر و مشاور کنکور 🙃سوالی داشتید درخدمتم
به قول دوستمون نی نی سایت اسم سایته نه مامان سایت و خانم سایت  همین که درک کنن آدما که  ت ...

عزیزم نی نی سایت راجب بارداری و زایمانه نه تربیت بچه

البته که به مرور و از سالی که آپدیت کردن سایت رو به سوی دیگه ای رفت سایت

اما با این حرف موافقم و بالاترم گفتم که اینجا یه سایت عمومیه اگه رو چیزی حساسی نباید مطرحش کنی چون ممکنه کلی خواننده خاموش بخونن

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

به قول دوستمون نی نی سایت اسم سایته نه مامان سایت و خانم سایت  همین که درک کنن آدما که  ت ...

بله

همین خانوما صداشون در میاد که شوهرم فلان بودم باردار بودم منو زد یا چه رفتاری کرد یا شوهرم تو کار خونه و بچه داری کمک نمیکنهو....

اتفاقا اگه بجای یه مشت درس مزخرف توی مدارس هم به مردا کتاب زن شناسی و به زنا مردشناسی رو یاد میدادن انقدر مشکلات اجتماعی نبود . 

حالا یهو یه مردی چشس خورد به مشکل خانوما خودشو اصلاح کرد

بالاخره از هر ده نفر یه نفر ممکنه به خودش بیاد 

همون ینفرم کافیه

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه