2777
2789
عنوان

آقا هستم ،،، مقایسه نی نی سایت و ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 115 پست

یه سایت دیگه هم هست زنونه

من رفتم توش اصلا درکش نمیکردم،خیلی شلوغ بود

نی نی سایت با همه بدیش باز شکل و شمایلش خوبه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
الان سر کارم هستم اتفاقا 😂

اگع واقعا کار کنی وقت نینی سایت نداری

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاپلوس😂😂😂  اینجا نمیتونی تاپیک خودتو حتی حذف بکنی

چاپلوس نیستم. برو ددی سایت همون اولش سرت گیج میره

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
یه بار رفتم ددی سایت برا دیدن عضو نشدم  گیج شدم زدم بیرون

منم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
اینجا جایی برای وصیت نامه ندارع  اما میشه امضا گذاشت دیگه ولی حذف تاپیک خیلی دشواره اینجا

من چون تازه عضو شدم نتونستم امضا بذارم. مثل قبل نبود

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

ببین داداش اینجا جای آقا نیست اینجا جای رل پیدا کردن نیست اینجا چت روم نیست اینجا مربوط به زنان و مسائل زنان هست بفهمید تو رو خدا... خیلی از ما به شوهرامون گفتیم این سایت بارداری و زنانه است و مردی توش نیست!

یعنی شما ب خاطر اعتراض بعضی خانوما رفتید از سایت؟

اینجا خیلی آقایون دیگه هم هستن خب

قوانین رعایت شه مشکلی نیست وجود آقایون

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔