2777
2789
عنوان

هزینه عقد

718 بازدید | 32 پست

دوستان یه عقد ساده تو محضر با پذیرایی شیرینی 

و لباس و کفش عروس داماد  و آرایشگاه و حلقه حدودا چقدر میشه!!؟ 

دقیقا مینایی که گفتم 

دسته گل. عکاس و.. اینا نمیخوام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسته گل که هست بستگی داره...ما که نزدیک 5تومن خرج کردیم تازه شامم دادیم رستوران 3سال پیش الان بالای بیست حساب کن

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
۵۰ ۶۰ تومن

یوووک خواهر الان من به سالن عقد زنگ زدم دیدم برای یه مراسم دو ساعته با پذیرایی و 100 تا مهمون و بقیه هزینه ها که بالا گفتم 20 30 تومن در میاد چجوری این که از اون ساده تره اینقدر 😅

استارتر حلال کن 

توروخدا خواهرانه دعام کنید 

شنبه دادگاه مهمی دارم 

خواهش میکنم دعاکنید بگید خدایا ختم بخیر بشه و محکوم نشم و آبرو و زندگی حفظ بشه الهی امین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

برا من دو سال پیش این شد هزینه ارایشگاه ۱ ونیم لباسم دو تومن دسته گل یه تومن کیف و کفشم دقیق بادم نیس ما شام هم دادیم سفره عقدو اینارو هم اوردیم خونه با شام تقریبا ۵۰ میلیون شد آتلیه و فیلم هم نداشتیم براعقد حلقه هم جدا برای من شد ۱۳ میلیون برا همسرم ۱۰ تومن

یوووک خواهر الان من به سالن عقد زنگ زدم دیدم برای یه مراسم دو ساعته با پذیرایی و 100 تا مهمون و بقیه ...

دیگه بستگی ب خودتون داره ،یکی میره محضر و بعدم خونه شام میده یکی میره سالن میگیره یکی میره حلقه ۱۵ تدمنی برمیداره یکی ۵۰ میلیونی   ... این اصلا سوال پرسیدن نداره خودت میدونی