امروز شوهرم میگفت بریم خونه اونا منم گفتم نمیام چون هر موقع میرم جاریم میگه چرا تو خونت نمیشینی چرا همش اینجایی البته بگم ب شوخی میگه ها ولی من یکم بهم برمیخورد ب شوهرم گفتم نمیخوام برم شوهرمم تا دید من اینو گفتم رفت پیش اونا ک چرا ب زنم فلان گفتین اونم بهم زنگ زد گفت مریم چرا شوهرتو پر کردی تو میای اینجا میخوری فلان میکنی بعد میری منو بد میکنی الان چیکار کنم خیلی عصبیم ابروم رفت
خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عجب کردی گفتی ، میایی اینجا میخوری چیه ، چقدرم بی ادبه ، مگه مردم برای خوردن جایی میرن
آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓