2777
2789

۲۱سالمه کنکور هیچی قبول نشدم

دانشگاه آزاد رشته ای رو میرم ک اصلا علاقه ای بهش ندارم

دوستای خوبی ندارم 

هیچی ب ذهنم نمیرسه ک بخوام انجام بدم ک درست حسابی باشع

نه شوهر کردم ن دوس پسر دارم اصلا انگار وجود ندارم واسه پسرا

هیچ کس دورم خوبیمو نمی خواد همه حسود و بدخواهن و رفتار خوبی حتی در ظاهر باهام ندارن

تنها کسی ک باهاش دردودل میکردم خواهرم بود ک اونم ازدواج کرده آنقدر سرش شلوغه ک هر ۵دقیقه ی بار باید گوشیو قطع کنی

افسردگی گرفتم ب خدا از حسرت گذشته ها و آینده نامعلومم از اینکه همه دارن راشونو کم کم پیدا میکنن غیر من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه اینجورین

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

19سالمه منم قبلاً مث تو بودم ولی فهمیدم تا حرکتی نکنم قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

با این کارت داری بقیه زندگیت زو هم خراب میکنی! اینکه دانشگاه ازاد اینهمه وقت و انرژی و پولت رو بذاری برای رشته ای که دوست نداری!!! میدونی که بهترین روزای ادم که اینده ادما رو مشخص میکنه همین سن هاست ، زندگی دیگه برنمیگرده و ی روزی حسرت تلاشهای نکرده رو میخوری

زندگیم منفی هست ک ذهنم منفی نگره

بازم تجربه من ثابت کرده استفاده نامناسب از زمان باعث ایتن تفکر میشه کلاس ثبت نام کن بزار وقتت پر شه اونقدر که دیکه وقت سر خاروندن نداشته باشی