2777
2789
عنوان

کیا مثل من به هیچ جایی نرسیدن و منتظر معجزه ان

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 30 پست
این که شوهر یا دوست پسر ندارینقطه قوت زندگیته🤣شما فقط افسرده ای هیچیت نیست

اخع عزیزم قوت چی ماها هممون نیاز داریم مخصوصا ما دخترا نیاز به دیده شدن داریم نیاز ب خواستنی بودن نیاز ب اینکه یکی عاشقمون بشه حتی اگ بهشون جواب رد بدیم بازم از اینکه یکی تمایل پیدا کرده ب سمتمون حس خوب میگیرم همونطور ک اکثرا با افتخار راجب خاستگاراشونو پیشنهاداشون میگن بقیه دخترام همینن تنهایی اصن خوب نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجله نکن همه چی به وقتش

از وقتت استفاده کن برو یه هنر یا حرفه ی بدرد بخور یاد بگیر

الان دقیقا داشتم به این فکر میکردم کاش 20 سالم بود چون با فکر الانم کلی برنامه واسه 20 سالگیم داشتم

حتما زبان انگلیسی بخون

اگه از نظر مالی مشکل داری شده یه کار پاره وقت پیدا کنم تا دستت تو جیب خودت باشه

برنامه ریزی کن واسه خودت هدف بزار براش تلاش کن  پسرا همون توجه نکنن بهتره همشون دروغگو و نامرد ...

نمی دونم هدفم چیه مشکلم همینه از زمانی ک دانشگاه قبول نشدم بقیه زندگیم ب فنا رفت

نمی دونم هدفم چیه مشکلم همینه از زمانی ک دانشگاه قبول نشدم بقیه زندگیم ب فنا رفت

منم دانشگاه یه رشته چرت خوندم و کل مدت بی انگیزه بودم الان هم بیکارم ولی کارای کوچیک انجام می دم مثله بافتنی ونقاشی همینا یه کم باحوصله ام کرده

من ۲۱ سالمه و امسال سومین کنکورمو دادم  واقعا دیگه نمیتونم بشینم بخونم هیچ تفریحی هیچ   ...

من دو سه تا از دوستام قبول شدن واقعا حسرت گذشته هارو میخورم الان کلش منم قبول میشدم وضعم خیلی فرق میکرد

اخع عزیزم قوت چی ماها هممون نیاز داریم مخصوصا ما دخترا نیاز به دیده شدن داریم نیاز ب خواستنی بودن نی ...

دوست پسر فقط اولش بهت محبت میکنه ولی بعد عذابت میده و ازت سواستفاده میکنه و تا مدتها باید تو غم و غصه و افسردگی بعد از کات بسوزی.  شوهر هم باید انقد صبر کنی تا با آدم درست ازدواج کنی وگرنه بقیه عمرت و سرنوشتت رو به باد میدی

من دو سه تا از دوستام قبول شدن واقعا حسرت گذشته هارو میخورم الان کلش منم قبول میشدم وضعم خیلی فرق می ...

من بابام نمیزاره برم میگه آینده ات خراب میشه

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
واقعا باورش سخته که این افکار از یک آدم ۲۱ ساله باشه شما خیلی جای رشد و پیشرفت دارین این طرز ف ...

خودم میدونم اینو ولی هیچ چیزی ب ذهنم نمیرسه

و بدتر از اون شرایطش ندارم پول کوچیکترین کارارو ندارم آشنام ک هیچوقت نداشتم 

قبلا رفتم تو ی کاری ضرر کردم دوباره نمی خوام ب خانوادم ضرر مالی بزنم

خودم میدونم اینو ولی هیچ چیزی ب ذهنم نمیرسه و بدتر از اون شرایطش ندارم پول کوچیکترین کارارو ندارم آ ...

خیلی سخت میگیری برو سر یه کاری خودتو مشغول کن دیگه.  من الان آرزو دارم جای تو باشم همه جا خانم جوان و مجرد میخوان 

خیلی سخت میگیری برو سر یه کاری خودتو مشغول کن دیگه.  من الان آرزو دارم جای تو باشم همه جا خانم ...

ن عزیزم اونا خر کاریه 

تو شهر ما ک ی شهر کوچیکه تا شب نگهت میدارن و ۲تومن آخر ماه میندازن جلوت تازه اونم انقد باهات بد برخورد میکنن صد نفر بهت پیشنهاد میدنو هزار چیز دیگه من رفتم این راهو قبلا

دوست پسر فقط اولش بهت محبت میکنه ولی بعد عذابت میده و ازت سواستفاده میکنه و تا مدتها باید تو غم و غص ...

عزیزممم دوست پسر اگه در مسیر ازدواج نباشه خود دختر دیگه باید بدونه و جنبشو داشته باشه که یه روز تموم میشه واسش همه چیز وگرنه نباید اصلا وارد رابطه بشه چون همین دوستیه ک منجر ب ازدواج میشه پس چطوری شوهر کنن؟سنتی؟که صد برابر بدتره مرد چه تو دوستی چه ازدواج همون مرده باید دختر انتخابش درست باشه و ارتباط درست و اصولی برقرار کنه با آدم درست وگرنه ادم اشتباه فرقی نداره چه هنوز به ازدواج ختم شده باشه چه نه باعث بیمار شدن صدمه دیدن و از دست دادن خیلی چیزا تو زندگی زن میشه چون خانوما سن مشخص دارن و حتی خدا هم واسشون تایم گذشته یعنی تا زمان یائسگی بعدش اگ ازدواج نکرده باشن حتی کرده باشن هم مثل دستمال دور انداخته میشن و این اوج ناعدالتی دنیاس اما بازم تمام دخترا غریزشون اینه که به سمت رابطه برن مگر مشگل داشته باشن و نرن طبعات نداشتن رابطه جنسی و عاطفی خیلی بیشتر از داشتنشه واسشون