2777
2789

چند روز به موعدی؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از موعدم یکماه گذشته 😅

آزمایش ندادی یعنی؟

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡

عزیزم انشاالله که وثبته ولی تجربه ایی که داشتم اگه همون موقع خط، بیافته مثبته ولی بعدش باید... یکی دو روز دیگه یه تست دیگه بزن انشاالله مثبته برای منم دعا کن یه پسر ۱۵ساله دارم بزرگترین آرزوش داشتن خواهر برادره ولی نمیدونم چرا خدا نخاسته دیشب موقعرخواب گفت مامان من از تنهایی میترسم من نمیخام تنها بزرگ شم قلبم آتیش گرفت😭

نه  ولی ببی میزدم کلا منفی بود الان چند روزه میزنم هاله میندازه

خب برو یه آزمایش بده چه صبری داری تو دختر😂

عزیزم انشاالله که وثبته ولی تجربه ایی که داشتم اگه همون موقع خط، بیافته مثبته ولی بعدش باید... یکی د ...

عزیز دلم ایشالله ی خواهر برادر براش بیاری ناامید نباش حتتتما میشه ❤️

🌱
عزیز دلم ایشالله ی خواهر برادر براش بیاری ناامید نباش حتتتما میشه ❤️

نمیدونم ۴۱سالم شده ده ساله اقدام کردم تمام آزمایشاتم خوب بوده نمیدونم چرا نمیشه بمیرم برای پسرم میکه شما چرا من و بدنیا آوردین تنها باشم همه دوستام خواهر برادر دارن بجز من

🤣آخه تنبلی تخمدان دارم گفتم شاید بخاطر همونه عقب انداختم 

پس فک کنم اینماه گرفته منم بیبی چکم اول اینطوری شد اونم بعد چندین ساعت یه خط خاکستری افتاد رو دومی اما من وقتی اون خط و نگا میکردم اعتماد قلبی داشتم که بچمه

ببینم حست چی میگه بهت

نمیدونم ۴۱سالم شده ده ساله اقدام کردم تمام آزمایشاتم خوب بوده نمیدونم چرا نمیشه بمیرم برای پسرم میکه ...

پسرخاله پسرعمو پسر عمه پسر دایی چیزی نداره که باهاش مچ باشه؟