2777
2789
عنوان

سلام دوستان میشه نظر بدید. من پسرم تیزهوشان قبول شده

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 46 پست
شاهد چه طور مدرسه ایه عزیزم؟ شهریه داره؟ مردم عادی ام میتونن برن؟ امکاناتش چیه میشه اگه براتون مقدور ...

والا خیلی تعریفش شنیدم از دور ورا ..بله شهریه داره اما خیلی کم ابتدایی بین۷۰۰تا۱۵۰۰...ثبت نامه عزیزم اما بیشتر اولویت با فرزندان و نوه های  شهید جانباز ایثارگر 

من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 
شما هفتم اونجا بودی آخه این بچه اس میترسم کشش نداشته باشه

نه عزیزم من ۲۸ سالمه😅

ولی دوره ی راهنمایی به خاطر همین شرایط والدینم مدرسه نزدیک خونه ثبت نامم کردن ولی دبیرستان دیگه خودم خواستم برم تیزهوشان که کنکور خوبی داشته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دوره دوم هستین درسته؟  این آخه بچه میترسم زده شه

بله 

اصلا به این مسئله فکر نکنید وقتی هفتم وارد جو تیزهوشان میشه اینقدر جو رقابتی و عالیه که اصلا به این چیزا فکر نمیکنه فقط هر چیزی بخواد اعم از کتاب کمک اموزشی و دوره رو براش تهیه کنید 

بله  اصلا به این مسئله فکر نکنید وقتی هفتم وارد جو تیزهوشان میشه اینقدر جو رقابتی و عالیه که ا ...

آخه ده یازده ساعت برای یه بچه خیلی زیاده 

خودش خیلیییی خوشحال شد قبول شده 

خیلی هم استرس داشت 

ولی حالا که فهمیده اینجوریه دودل شده خودشم

آخه ده یازده ساعت برای یه بچه خیلی زیاده  خودش خیلیییی خوشحال شد قبول شده  خیلی هم استرس ...

اتفاقا یازده ساعت برای یه تیزهوشانی چیزی نیست شما برید تو چهارده پونزده ساعت ولی میگم وقتی بره اونجا آشنا بشه با بقیه کم کم جو رقابتی شکل میگیره اصلا به جایی میرسه تو راه خونه تا مدرسه تست میزنه منم این مشکلات رو داشتم ولی حل میشه نگران نباشید تیزهوشان فرصتیه که نصیب هرکسی نمیشه