2777
2789

بچه ها به خواستگارم پیام دادم چون خیللللی ازش خوشم می اومد و تو همه خواستگارایی که داشتم و خودم رد کردم اینو پسندیده بودم ولی به مادرش گفته بود فک کنم نتونیم ادامه بدیم و منم خیلی به هم ریخته بودم و هی بالا پایین کردم تا دلمو زدم به دریا بهش پیام دادم به بهونه ای سر حرف باز کردم (نه که خیلی آویزوونا) خدایی فقط حالشو پرسیدم که جواب داد 

ولی وقتی ازش پرسیدم حیف نیست تموم بشه ؟ سکوت کرده

امکان داره برگرده ؟ 

((بچه ها خیلی تو دیدارامون منو پسندیده بود و فهمیده بود منم پسندیدمش))

همین یعنی اویزون شدن دیگه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی. حداقل اگه جوابش منفی هم باشه بعدا حرص نمیخوری چرا راحت کسی که ازش خوشم اومده بود رو ازدست دادم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

بنظرم با واسطه بهش میفهموندی نه خودت مستقیما...چون فردا شوهرت بشه سرت منت میزاره

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...

بچه ها من واقعا نمیخام از خودم تعریف کنم ولی خیلی خواستکار دارم و شرایط ایده آله ولی این آقا رو پسندیده بودم

دلیلشم حدس میزنم چون برادرم مریضه و بهش گفتم پا پس کشیده با اینکه بهش گفتم داداشم بیماریش ژنتیکی نیست . 

اینکه اون سکوت کرده معنیش چیه ؟