2777
2789
عنوان

به خواستگارم گفتم حیف نیست تموم بشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 40 پست
متاسفم😔 ترسیده احتمالا

یعنی حتی اگه ترسیده باشه احتمال نداره برگرده و پرس و جو کنه که خیالش راحت بشه ؟ 

اینکه بهش گفتم حیف نیست که تموم بشه ؟ سکوت کرده 

چه معنی داره ؟

نه عزیزم من مخالف صحبت بعضی از دوستان هستم همین که بفهمه بهش حس داری بی شک براش قشنگه کیه که از دوست ...

وای چقدر حس خوبی پیامت بهم داشت

کاش دید اونم همین دید شما باشه

کاش خوده خدا کمک کنه بهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من مخالف صحبت بعضی از دوستان هستم همین که بفهمه بهش حس داری بی شک براش قشنگه کیه که از دوست ...

نه واقعا فقط خاستم بدونه مهرش به دلم افتاده و دوسش دارم

اگرنه دیگه هیچی نمیگم ...

یعنی حتی اگه ترسیده باشه احتمال نداره برگرده و پرس و جو کنه که خیالش راحت بشه ؟  اینکه بهش گفت ...

دآره بهش فکر میکنه ولی آدم منطقی هست ی چیز دیگم هست ببخش ولی ناراحت نشو دختر خوب شاید ی وقت ترس اینو داره خدایی نکرده بعد از هزار سال اگر روزی پدر و مادر در قید حیات نبودن مسئولیت داداش شما روی دوش شما و ایشون باشه و اینکه آیا برادرت رو دیده یا میدونه وضعیت بیماریش تا چه حده امیدوارم ناراحتت نکرده باشم فقط خواستم از این زاویه هم به موضوع شاید نگاه کرده باشه دوست خوبم

دآره بهش فکر میکنه ولی آدم منطقی هست ی چیز دیگم هست ببخش ولی ناراحت نشو دختر خوب شاید ی وقت ترس اینو ...

آخه میدونین ما از نظر مالی خیلی خوبیم یعنی وقتی اومدن خونمون متوجه شد که از نظر مالی متوسط رو به بالا هستیم 

یعنی پیش خودش فکر نمیکنه به قول شما اگه بعد هزار سال پدر مادرم نبودن آدم میتونه پرستار بگیره و ... ؟ 

میدونم که حق داره

ولی خب کاش اونم با این زاویه ها به این مسئله نگاه کنه

ضمن اینکه خودش پزشک بود

آخه میدونین ما از نظر مالی خیلی خوبیم یعنی وقتی اومدن خونمون متوجه شد که از نظر مالی متوسط رو به بال ...

چون پزشکه نگاهش نگاه ی پزشک به بیماره که نیازمند رسیدگی و حمایت داره عزیزم ولی بی شک ی جدال بین عقل و قلبه اینجور که شما موضوع رو تعریف کردید به نظر منم ایشون شما رو پسندیدن ولی همین موضوع نگرانشون کرده که امیدوارم حل و فصل بشه 

آخه میدونین ما از نظر مالی خیلی خوبیم یعنی وقتی اومدن خونمون متوجه شد که از نظر مالی متوسط رو به بال ...

به تقدیر ایمان داشته باش امیدوارم خیرترین خیرها برات رقم بخوره نگران نباش قسمتت باشه برميگرده 

یعنی حتی اگه بخاد بیاد دیگه نمیاد ؟

اونو نمیدونم بر میگرده یا نه ولی ختم قران بگیر هدیه ب امام زمان ب نیت اینک برات دعا کنه ک  ازدواج خوب و مناسب نصیبت بشه اگ خواستی روششو بگم برات 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد