2777
2789
عنوان

هرچی طلا داشتم فروختم خیلی ناراحتم بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 83 پست
هیچکس نمیدونست قراره طلا انقدر گرون بشه خودم حدود 300گرم طلا داشتم از 6700فروختم دادم خونه الان کلی ...

منم طلا ۷ تومن بود ۲۸۰ گرم طلا فرختیم خونه خریدیم

لعنت به این شانس

شوهرم داره دق میکنه

تازه ۴۰ گرم طلای مامانم بود الانم نداریم بخریم طلاشو

کاش الان که تازه اول داستان هستید شکایت کنید با حق ضرروزیان اگر جریمه زیاد باشه یا مشکل شهرداری باشه ...

والا میگن تخریب نمیشه جریمه باید بده دیگ فک نکنم تخریب شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم طلا ۷ تومن بود ۲۸۰ گرم طلا فرختیم خونه خریدیملعنت به این شانسشوهرم داره دق میکنه تازه ۴۰ گرم طلا ...

خیلی افتضاح شده شوهرم عصبی شده تواین زندگی برادرشم فوت شده هف ماهه ازاین طرفم دنبال این جریانات

ڪاش مردم دل رحم ودلسوز هم باشن دوتا جوون بافروش طلا و قرض و وام وبدهے بااین تورم فڪر پیشرفت وآینده شوننن، یڪے پیدامیشہ این شادے رو ازشون میگیره خداازشون نگذره فڪر جیب خودشونن وباعث بیچارگے بقیہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
چرا شماها فکر میکنید طلا گرون مبشه سود میکنین؟همه چی صد برابر شده پس چ فرقی داره طلا چند بوده و نبود ...

قبلا هرسال افزایش داشت الان شب میخابی صبح بیدارمیشی تاچندبرابره

ڪاش مردم دل رحم ودلسوز هم باشن دوتا جوون بافروش طلا و قرض و وام وبدهے بااین تورم فڪر پیشرفت وآینده ش ...

حلقه ازدواجمون هم گذاشتیم روش چ کنم حتی نمیتونم توای گرونی حلقه بخرم برای خودم منه بدبخت

ڪاش مردم دل رحم ودلسوز هم باشن دوتا جوون بافروش طلا و قرض و وام وبدهے بااین تورم فڪر پیشرفت وآینده ش ...

ازبس فکروخیال کردم بازو چپم تیرمیکشه پاهام دردمیکنه

والا میگن تخریب نمیشه جریمه باید بده دیگ فک نکنم تخریب شه

خودتون هم مقصرید.خونه بدون سند چرا خریدید.

ما میریم بنگاه اول به بنگاهییه میگم سند و پایان کار بیار ببینم.

البته ما کلی ضصر کردیم سر خونه خود و فروختن

کلا ۵_۶بار خرید و فروش کردیم

منم طلا ۷ تومن بود ۲۸۰ گرم طلا فرختیم خونه خریدیملعنت به این شانسشوهرم داره دق میکنه تازه ۴۰ گرم طلا ...

دوستم 100گرم به مادرش طلا بدهکار بود

الانم طلاق گرفته

نمیدونم چطور میخواد پس بده

ما جای خوب خونه خریدیم تو شهر خودمون منطقه خوبیه

از خرید خونه ناراحت نیستیم

اما خونه گرون نشده ولی طلا از زمان فروش ما دو برابر شده

پول خونه رو میدادیم طلا الان خیلی جلوتر بودیم

خودتون هم مقصرید.خونه بدون سند چرا خریدید.ما میریم بنگاه اول به بنگاهییه میگم سند و پایان کار بیار ب ...

مااولین بارمون بود ولی خیلی تجربه کسب کردم باورکن تنهایی میتونم برم معامله خونه کنم انقد چیزفهمیدم

یعنی شما قبل خرید پایان کارو ندیدین؟چرا حداقل با کسی مسورت نکردین؟

فقط کابین آسانسورش مونده و حفاظ و رنگ آمیزی راه پله ها که گفت خودم درستش میکنم بعد زد زیرش گفت باخریداران هست

مااولین بارمون بود ولی خیلی تجربه کسب کردم باورکن تنهایی میتونم برم معامله خونه کنم انقد چیزفهمیدم

سلام عزیزم دیروز ما یه خونه معامله کردیم که شند نداره فعلا در حد بیعانه ، خونه نوسازه و گفتن سند یکی دوسال طول میکشه و بابت سند صد میلیون و گذاشتیم که بعد سند بدیم

الان منو راهنمایی کنید

چطور بفهمم خونه مشکل نداره

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....
خدایا شکرت که من این تاپیکو دیدمچون منم مستاجرم و قصد داشتم طلاهامو بفروشم بدم خونه ...ما سر خرید ما ...

تحت هیچ شرایطی خونه ی بدون سند نگیرین یا مثلا بعضیا میگن چندماهه دیگه سندش میاد اصلا گول این حرفا رو نخورید،پایان کارم حتما ببینید،با یه آدم کار بلد هم مشورت کنید و برید پای معامله