2777
2789

مگه میشه همچین چیزی؟؟آزمایش بتا دادم ۱۲۰۰ بود امروز مثلا هفت هفته و دوروز بودم رفتم سونو نه داخل رحمم چیزی بود و نه خارج رحم ینی چی؟باز باید بتا تکرار کنم

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه چیزی نیست با این بتا ک ساک تشکیل نمیشه. من با بتا ۱۴۶۰ رفتم سونو چیزی ندیدم ۱۰روز بعد رفت ...

ولی حداقل باید یچیزی میدید حتی ساکم نبود

میترسم حالا خارج رحم باشه...اصن ساک هم نبود

جنم ساک هم تشکیل نشده بود خارج رحمی درد یک طرفه شدید داره با لکه بینی او هم مثل من عجله کردی زود رفتی 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

جنم ساک هم تشکیل نشده بود خارج رحمی درد یک طرفه شدید داره با لکه بینی او هم مثل من عجله کردی زود رفت ...

درد ندارم ولی از دیشب لکه بینی دارم 😭

اصلا هفته های اول سونو لازم نیست،بتات خوب بوده دوسه هفته دیگه باید سونو میرفتی.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دیگه هفت هفتمه حداقل باید ساک دیده می‌شد 

هفت هفته🙄آخرین پریودت کی بود؟پریودت نامنظم نبوده احیانا چون لقاحت شاید دیرتشکیل شده و تازه چهارپنجم هفته ایی،هفت هفته که بتا هزار نیست،من دوسه روز بعد تاخیربتام۱۶۰۰بود

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
هفت هفته🙄آخرین پریودت کی بود؟پریودت نامنظم نبوده احیانا چون لقاحت شاید دیرتشکیل شده و تازه چهارپنجم ...

اره منظم بود..۲۶ خرداد آخرین بار بود..نمیدونم خیلی کلافم عصابم بهم ریختس چه غلطی بکنم اگه خارج رحمی باشه

اره منظم بود..۲۶ خرداد آخرین بار بود..نمیدونم خیلی کلافم عصابم بهم ریختس چه غلطی بکنم اگه خارج رحمی ...

باواژینال دیده میشه.من۱۸خرداد آخرین تازه تو هشت هفتم.