shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 عنوان کیتم صبح مثبت پررنگشد . غروب یکی دیگه زدم منفی..چرا؟؟ 1115 بازدید | 19 پست خانمها امروز ۱۳ سیکلم..ظهر تست زدم کاملا مثبت و پررنگ بودچند ساعت بعد یکی دیگه زدم هاله کمرنگ شد..دوباره سمتای غروب یه تست دیگه زدم اینبار منفی شدچرااا؟؟؟کسی میدونه علتشو؟؟ دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده 1402/05/15 | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 کسی بوده مثه من شده باشه؟؟صبح کیت تخمکگزاریم مثبت ،شب منفی یعنی چی اخه؟؟ دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11857 تخمکت ازاد شده امشبو فردا اقدام کن این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2190 کسی بوده مثه من شده باشه؟؟ صبح مثبت شب منفی یعنی چی اخه؟؟ سلام شاید صبح زدین ناشتا بودین جواب داده خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 تخمکت ازاد شده امشبو فردا اقدام کن اخه طهر پررنگگگگ بود.در عرص چند ساعت یکی دیگه تست زدم منفی شدمگه میشه ؟؟مگه نمیگن وقتی پررنگمیشه تازه ۱۲تا۳۶ساعت بعدش ازاد میشه دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 سلام شاید صبح زدین ناشتا بودین جواب داده نه ناشتا نبودم عزیزم.کیت رو کلا نباید ناشتا بزنیعکسشو میزارم ببینید نظر بدین دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11857 اخه طهر پررنگگگگ بود.در عرص چند ساعت یکی دیگه تست زدم منفی شد مگه میشه ؟؟مگه نمیگن وقتی پررنگمیشه ... مگه نمیگی سه تا زدی دومی هاله داشت سومی منفی شد؟خوب یعنی امروز ازاد شدهحالا تو امشبو فردا و پس فردا اقدام کن این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2190 نه ناشتا نبودم عزیزم.کیت رو کلا نباید ناشتا بزنی عکسشو میزارم ببینید نظر بدین بزار گلم خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 https://s8.uupload.ir/files/20230806_200145_i8sy.jpg دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 مگه نمیگی سه تا زدی دومی هاله داشت سومی منفی شد؟ خوب یعنی امروز ازاد شده حالا تو امشبو فردا و پس ف ... اره دقیقااخه کیتای بقیه رو توی سایت دیدم مثلا امروز مثبت شده طی چند روز اینده رفته رفته نقدار ال اچ پایین میاد و کمرنگمیشهبرای من در عرض چند ساعت شد دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 من دختر میخام..امشب ربسکش واسه پسر بالاس که ازاد شده فردا شب برم اوکیه؟ دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
shampal20877 مدیر استارتر عضویت: 1392/05/12 تعداد پست: 5681 بزار گلم گزاشتم عزیزم دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
lalehabasi عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 11857 اره دقیقا اخه کیتای بقیه رو توی سایت دیدم مثلا امروز مثبت شده طی چند روز اینده رفته رفته نقدار ال ا ... بخاطر اینکه اونا از ده سیکل کیت میزنن شما تو اوجش زدیواسه دختر دار شدن باید از قبل تخمک گذاری اقداماتو میرفتی از فردا اقدام کن خودتو با سرکه بشور لبنیاتو شیرینی بخور تا بدنت اسیدی شه این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2190 گزاشتم عزیزم گلم اگه واسه دختر دار شدن میخوای اقدام کنی امشب اقدام نکن خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤