2777
2789

خانمها امروز ۱۳ سیکلم..ظهر تست زدم کاملا مثبت و پررنگ بود

چند ساعت بعد یکی دیگه زدم هاله کمرنگ‌ شد..دوباره سمتای غروب یه تست دیگه زدم اینبار منفی شد

چرااا؟؟؟

کسی میدونه علتشو؟؟

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

کسی بوده مثه من شده باشه؟؟

صبح  کیت تخمکگزاریم مثبت ،شب منفی یعنی چی اخه؟؟ 

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

تخمکت ازاد شده امشبو فردا اقدام کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی بوده مثه من شده باشه؟؟ صبح مثبت شب منفی یعنی چی اخه؟؟ 

سلام شاید صبح زدین ناشتا بودین جواب داده

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
تخمکت ازاد شده امشبو فردا اقدام کن

اخه طهر پررنگگگگ بود.در عرص چند ساعت یکی دیگه تست زدم منفی شد

مگه میشه ؟؟مگه نمیگن وقتی پررنگ‌میشه تازه ۱۲تا۳۶ساعت بعدش ازاد میشه

سلام شاید صبح زدین ناشتا بودین جواب داده

نه ناشتا نبودم عزیزم.کیت رو کلا نباید ناشتا بزنی

عکسشو میزارم ببینید نظر بدین

اخه طهر پررنگگگگ بود.در عرص چند ساعت یکی دیگه تست زدم منفی شد مگه میشه ؟؟مگه نمیگن وقتی پررنگ‌میشه ...

مگه نمیگی سه تا زدی دومی هاله داشت سومی منفی شد؟

خوب یعنی امروز ازاد شده

حالا تو امشبو فردا و پس فردا اقدام کن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه ناشتا نبودم عزیزم.کیت رو کلا نباید ناشتا بزنی عکسشو میزارم ببینید نظر بدین

بزار گلم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
مگه نمیگی سه تا زدی دومی هاله داشت سومی منفی شد؟ خوب یعنی امروز ازاد شده حالا تو امشبو فردا و پس ف ...

اره دقیقا

اخه کیتای بقیه رو توی سایت دیدم مثلا امروز مثبت شده طی چند روز اینده رفته رفته نقدار ال اچ پایین میاد و کمرنگ‌میشه

برای من در عرض چند ساعت شد

من دختر میخام..امشب ربسکش  واسه پسر بالاس که ازاد شده 

فردا شب برم اوکیه؟

اره دقیقا اخه کیتای بقیه رو توی سایت دیدم مثلا امروز مثبت شده طی چند روز اینده رفته رفته نقدار ال ا ...

بخاطر اینکه اونا از ده سیکل کیت میزنن 

شما تو اوجش زدی

واسه دختر دار شدن باید از قبل تخمک گذاری اقداماتو میرفتی از فردا اقدام کن خودتو با سرکه بشور لبنیاتو شیرینی بخور تا بدنت اسیدی شه

گزاشتم عزیزم

گلم اگه واسه دختر دار شدن میخوای اقدام کنی امشب اقدام نکن