2777
2789
عنوان

بعد از یک سال جدایی بهم پیام داده

1312 بازدید | 61 پست

ازدواج نکرده بودیم دوست بودیم ولی خب من خیلی عاشقش بودم ولی اصلا افکارش خوب نبود هی می گفت نباید درس بخونی نباید بری سر کار تلگراممو چک میکرد واتساپمو چک میکرد اصلا بهم اعتماد نداشت در حالی که واقعا بهش وفادار بودم ما خونمون تو یکی از حاشیه های شهرستان های خوزستان بود اونا داخل کلانشهر تبریز زندگی میکردن می گفت می‌خوام بعداز ازدواج روستا خونه بگیرم مشکلی داری گفتمش آره من دوست دارم داخل شهر زندگی کنم امکانات بیشتر باشه می گفت مگه خوزستان داخل شهر زندگی می‌کنی که انتظار داری بیارمت داخل شهر تبریز زندگی کنی در حالی که خیلی پولدار بودن چهار تا خونه داشتن می گفت باید تا چهار سال اول زندگی خونه مادرم زندگی کنی داخل یکی از اتاق هاشون بعد مادرش میومد پیام های مارو میخوند فکر کنید پیام های خصوصی مارو ؟؟ بعد بهش گفتم مادرت کارش اشتباهه می گفت حق نداری بگی کارش اشتباهه دوست داره میخونه بعد مثلا می گفت برا عروسی خوزستان دیگه عروسی نگیریم فقط تبریز عروسی بگیریم که فامیل هام حرف در نیارن یا برا مهریه می گفت حتما باید مهریتو ببخشی منم گفتم نمی بخشم سه روز کات کرد رفت آخرش اومد باز دعوا و به زور ازم قسم گرفت که باید ببخشی آخرش هم اومد خواستگاری خانواده ام براش شرط سخت گذاشتن فرار کرد رفت حالا یک سال گذشته پیام داده انقدر داغون شدم تمام تلاشمو کردم ازش متنفر بشم کل روزای بدم یادم اومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه چ رفتارای خاله زنکی داشت ...و اینکه اگه باهاش ازدواج کنی تو رو فرش زیر پای همه میکنه مخصوصا خانوادش...فرارررر کن گلم جوابشو نده باید بره یه داغون مث خودشو بگیره وگرنه آدم نرمال نمیتونه حریف این بشه

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖