2777
2789
عنوان

نوجوونها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 95 پست
چیکار میکنه مثلا خب؟ من واقعا همیشه تمام تلاشمو میکنم اما خانوادم ناراضین ازم.همش منو مقایسه میکنن.. ...

پسر منم تیزهوشان بود ازبس دنبال کارای متفرقه رف اخراجش کردن.هی بش گفتم مامان هوشت خوبه نعمته خوب استفاده کن..اینده براخودت کسی بشی گوش نکرد.

ارزوشه ول باشه هررررجا میخادبره..خارج شهر.همش بمن میگ سال بعد میرم ترکیه فلان...

تو بحثا میگه دوس دارم ازین خونه برم بدم میاد..بخدا نمدونم چکارش میکنیم اینجوریه..

مشاور باش صحبت کرد گف شما وپسرت ازهم خیلی دورید.از باباش خیییلی دورتر

این اواخر رفتارامو بهتر کردم ک امروز همش ترکید..

منم داداشم تو همین سن هاست سن بلوغ هورمون هاشون قاطی میکنه زود عصبی میشن .ناراحت نشین دست خودمون نبس ...

اره بعدش پیامکی میگ ببخشید اما چ فایده وقتی دلمو شکوند..بیشتر ازینکه باهرحرفی داد میزنه صداشو روم بلند میکنه ناراحت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بعدش پیامکی میگ ببخشید اما چ فایده وقتی دلمو شکوند..بیشتر ازینکه باهرحرفی داد میزنه صداشو روم بل ...

داداش منم اینطوریه زود صداشو بلند میکنه مامانمم سریع ناراحت میشه .ازتون عذر خواهی میکنه یعنی واقعا دست خودش نبوده و پشیمونه ببخشیدش😊

پسر منم تیزهوشان بود ازبس دنبال کارای متفرقه رف اخراجش کردن.هی بش گفتم مامان هوشت خوبه نعمته خوب است ...

میفهمم..حقیقتا بنظرم همه نوجوونا اینجورین همش به فکر مهاجرتن حق داریم بخدا این قضیه مهسا امینی و بعدشم مشکلات کار و کنکور و سربازیو و شغل تو ایران افتضاح سخته..شغل نیست همه دوستام و دور و بریام به فکر مهاجرتن..نمیدونم چی بگم والا ...امیدوارم شاد باشن و موفق و آینده خوبی براشون رقم بخوره..ازش بخواید باهاتون منطقی حرف بزنه بهش بگید صلاحشو میخواید و دوستش دارید..چیزی که مادرم نگفت..سعی کنید انگیزه قوی بذارید که درس بخونه

میفهمم..حقیقتا بنظرم همه نوجوونا اینجورین همش به فکر مهاجرتن حق داریم بخدا این قضیه مهسا امینی و بعد ...

یبار یعکسی یجا ازش دیدم خیییلی ناراحت شدم گریه کردم..دیدم درحال دود کردن سیگاره..

بش گفتم دوستت دارم میخام بهترینا برات باشه من بااین عکسا بااین چیزا میشکنم..

گف مامان یه غلطی کردم فهمیدم تهش چیه..فلان..

براهمی همیشه نگرانم بیرون میره چکار میکنه و باکیه

یبار منطقی اومدم صحبت کردم درباره همی سیگار 

بعدها بهم گف همون صحبتت موثر بود..

اما هیچ وقت خودش نمیاد حرف بزنه درمورد چیزی..یوقتایی میگم چخبر هیچی نمیگه

نمدونم چجور دوس باشم..یعنی هرکار میکنه چیزی نگم؟

یبار یعکسی یجا ازش دیدم خیییلی ناراحت شدم گریه کردم..دیدم درحال دود کردن سیگاره.. بش گفتم دوستت دار ...

وای سیگار😐نمیدونم هیچ وقت نه تجربه داشتم نه دیدم و نه شنیدم..شاید مشکل شما نیستید مشکل دوستاشه یا خودش یه جایی یه قسمتی یه مشکلی داره

وای سیگار😐نمیدونم هیچ وقت نه تجربه داشتم نه دیدم و نه شنیدم..شاید مشکل شما نیستید مشکل دوستاشه یا خ ...

مشکل دوستاشه..دوسای بقول خودش لاشی داشت بافشار وصحبت اونارو گزاشت کنار اما همی دستای الانشم همچی خوب نیسن دختر باز و ول شاید هم سیگاری..

یبار بش گفتم دیگ بااینا دوس نباش بزارشون کنار یه سرصدایی راه انداخت

بخدا نمدونم چکارکنم

من همین صمیمیت نمدونم چیه.سرش توگوشیه تا ساعت ۲ دیشب فقط یلحظه بش گفتم توگوشی کجا سرمیبری باکی چت م ...

نباید اینطوری بگین 

منم وقتی مامانم بهم میگ ایجوری عصبی میشم

صمیمیت ینی شما گاهی مثلا ی چیزیو بهش بگین ک مثلا عین ی راز هس بینتونه یا گاهی دعوتش کن برین بیرون 

باهم وقت بگذرونین و حرف بزنین باهاش 

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
خوشبختم منم 18 سالمه

رشتت چیه

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
نباید اینطوری بگین  منم وقتی مامانم بهم میگ ایجوری عصبی میشم صمیمیت ینی شما گاهی مثلا ی چیزیو ...

حتما استفاده میکنم از حرفات عزیزم..حتما یروز وقت میزارم بریم بیرون..

خب مثلا من جای مامانت ببینم تادیروقت سرت توگوشیه چجور بهت بفهمونم بسه الان وقت خابه

همه حرفاتونو ذخیره کردم.. خب بجای نصیحت چی خوبه..چکارکنیم

خودتون بجای دوستاش بزارین 

اگه نظر خواست ازتون ب این فک کنید ک اگه دوستش بودین چی میگفتین بهش 

تاییدش کنید تو ذوقش نزنید

اگه به ورزش و یا موسیقی علاقه داره بفرستین 

فقط روی درس تمرکز نکنین 

چون خودش میبینه خیلیا تو جامعه امروزی از درس ب جایی نرسیدن