2777
2789
عنوان

نوجوونها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر محدود نکنید ما رو چتولد خوب بگیرید برامون  اهمیت بدین به نظراتمون  آهنگ و سلبریتی ...

دیگ ک بچه نیسین خدایی اونم پسرتولد انچنانی

اما سعی کردم خودمانی بگیرم..

اهنگاشم ک داره این ایرپدکوفتیش همیشه توگوششه باخاننده های رپ مسخرش...

هیچی نمیگم فقط بش گفتم محرم گوش نکن..ک اونم ابجیش میگ رفتیم پارک بادوستاش اهنگ گوش میکردن اما بازم چیزی نگفتم

ما 17 ساله ها تو سن عجیبی هستیم. خیلی چیزا واسمون تازست. و شما که مادرشید باید خیلی حواستون به فرزندتون باشه. با هرچیزی سرش داد نزنید دعواش نکنید فرزندتون بازتاب رفتار خود شماست. بچه کلاغ عقاب نمی شه! حواستون باشه که حالش چطوره... من با اینکه با مامانم اوکیم اما واقعاً یه روزایی رو گذروندم که مامانم هیچ وقت نفهمید. روزایی که می خندیدم و همه حتی مامانم فکر می کردن حالم خوبه. رؤیاهاشو جدی بگیرید و بهش بها بدید. من دختری با کلی استعداد که توسط خانوادم بلااستفاده موند البته گله نمی کنم چون این مادر این پدر و این زندگی رو خدا واسم گزاشته و الانم تو لاین خیلی عالی ای قدم گزاشتم به لطف خدا. اما این دلیل نمی شه که شمام بزنید به فاز بی خیالی. حواستون باشه اون بچه رو شما آوردید خودش هیچ وقت نمی خواسته به دنیا بیاد پس باید مسئولیتشو صفر تا صد بپذیرید. حتی اگه باباش اوکی نیست شما باهاش اوکی باشید. برای من بابام هیچ ارزشی نداره و اصلاً خوشم نمیاد بهش بگم بابا اما مادرم عشق منه و واسم سنگ تموم می زاره. 

و این نکته رو بگم که لطفاً به فرزندتون یاد بدید بهترین رفیق فقط خداونده. به فرزندتون یاد بدید اوکی اگه نمی خوای حرفاتو به من بزنی بدون خدا امین ترینه. بفرستیدش سمت خداوند. 

بهشم یاد بدید دخترا اسباب بازیش نیستن؛) 

لطفا محدودم نکن ازم بپرس با کی و کجا میرم ولی نگو نمیزارم بری! شاید بعدا یواشکی برم و بت نگم  ...

من محدودش نکردم هرجاخاسه رفته فقط ساعت براش تعیین کردم ک برگرده..

بنظرتون بااین گفته ها چراانقد ازهم دوریم و باهم بحث داریم

قبلا شاید همه اینکارارو میکردم اما خیلی وقته خودمو درست کردم اما بازم ابمون تو یه جوب نمیره خودش می ...

چیکار میکنه مثلا خب؟ من واقعا همیشه تمام تلاشمو میکنم اما خانوادم ناراضین ازم.همش منو مقایسه میکنن..خواهر کوچیکمو بیشتر دویت دارن..دلم میخواد بمیرم..من تیزهوشان درس خوندم بدون معلم خصوصی توی تهران برنامه نویسیم اول شد اما مامانم مثل آشغال رفتار میکنه بااام این اواخر از شدت ناراحتی اسم گرفتم

من واقعا کسی نبودم که از استقلال ام سواستفاده کنم برم با دوست جنس‌مخالف و اینا اصلا اهل این چیزا نبو ...

من ازادش گزاشتم تا حدودی..بادوستاش میرن تفریح اما خارج شهر اجازه گرف نزاشتم..

خداییش محدودش نمکنم اما امروز مث عقده ایا حرف میزد تودعوامون

کار هابی که می خوایم هم بکنیم رو کوچیک نشمرید  مثلا من می خواستم ۱۵ سالگی یوتیوب رو شروع کنم و ...

خداییش همسن تو بود مسخرش میکردم خودش یواشکی کارخودشو کرد الانم ازهمی گوشی پول درمیاره خودمم کمکش میکنم اما زیادازحد سرش توگوشیه..

من ازادش گزاشتم تا حدودی..بادوستاش میرن تفریح اما خارج شهر اجازه گرف نزاشتم.. خداییش محدودش نمکنم ا ...

منم داداشم تو همین سن هاست سن بلوغ هورمون هاشون قاطی میکنه زود عصبی میشن .ناراحت نشین دست خودمون نبست واقعا

واقعا کنترل کردن سخته..

بچه پسر مخصوصا وقتی بزرگ میشه خیلی سخت میشه جوری که حتا باهاش با آرومی صحبت کنی با پرخاشگری جوابتو میده اینا عادیه باید خودتو بزنی به بی خیالی بعد یه سنی درست میشن!

ما 17 ساله ها تو سن عجیبی هستیم. خیلی چیزا واسمون تازست. و شما که مادرشید باید خیلی حواستون به فرزند ...

حرفات هزار بار لایک داره..ماشالا چ تفکری..

من هرچن وق یکبار یه متن اخلاقی فیلم کلیپ حدیث براپسرم میفرسم اخرین بار درباره دوست یابی بود..

گفتم سعی کن بهترینو انتخاب کنی..توهمون میشی ک دوستت هس..پیام داد مامان بهتربن وجود نداره..این حرفش یعنی دررفتن از زیر بار این حرف

واقعا درمانده هستم

من محدودش نکردم هرجاخاسه رفته فقط ساعت براش تعیین کردم ک برگرده.. بنظرتون بااین گفته ها چراانقد ...

باهاش دوست بشید بیشتر شنوا باشید تا اینکه بخوایین نصیحت کنید اگه حرفیو ب شخص شما میگه لازم نیس ب باباش بگین و یا خواهر و خاله 

مثل مامان من نباشین هرچی میگم فاز نصیحت بر میداره و الان دیگ هیچی بش نمیگم یا همرو میره ب خواهرم میگه در صورتی ک من شاید نخوام خواهرم بدونه 

خیلییی چیزای دیگ