2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز این بلاگش ک سرش اومده بخاطر ک زیادی پز داده 

ببین واقعا کسایی ک این حرفا رو ب بقیه میزنن پزوهش شوهر کردن میدن همین بلاها سرشون میاد 

حق ندار پز بدی 

بلخر دل بقیه میشکنه

گرچه ازدواج دستاورد نیست

ولی بلخر شاید یکی بختش تو 35سالگی باش 

کسی چمیدون

حالا یکی شوهر کرده میخاد دل همه رو خون کنه

بعد من امروز تاپیک زدم که چرا ی مرد باید بره سراغ کسی که انقدر اختلاف سنی داره  چرا انقدر این موضوع زیاد شده ی سریا داشتن منو پاره می‌کردن

ی خانمی صفحه ۵ تاپیکم این موضوع رو خیلی خوب توضیح داد 

😐😐😐بگم چی والا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

ازدواج خوب واقعا دستاورد بزرگه لی واقعیت همینه که جوجه رو آخر پاییز می‌شمورن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

نکته اینک با هر کسی ازدواج کنی 

چون اون هم انسان حتما ی عیب هایی داره 

بنابراین اونقدر ارزش ندار ک بخای خودتو تو چشم بقیه بکنی 

من خیلی بدم میاد 

خیلی دیدم کسایی ک این رفتارا رو دارن ضد حال میخورن

من خودم اصلا خوشم نمیاد ازینکارا

..

چرا؟من اکثرا دیدم خیلی براشون سخت‌تر بوده

مجرد بودم خانواده کاملا به من اعتماد داشتم حتی مسافرت با دوستام هم میتونستم برم و شرایط اقتصادی پدرم بهتر از الانم بود و تامین بودم و بیشتر مهمانی میرفتم  ...ولی کنار همسرم احساس آرامش بیشتری دارم ،فکر میکنم چون از خانواده ام فرار نکردم که فقط شرایطم بهتر بشه با ازدواج

میشه یه صلوات پدرم را مهمان کنید🙏