2777
2789
مرسی  چه خوب پس واجب شد بخرمش😁❤️

حتما بگیر

ببین هم سیاسی هست هم اخلاقی ولی جوری ترجمه کرده که آدم به وجهه میاد 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
داستان به داستانه؟

آره

داستان میخونی میری بعدی 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهااگه این مدل کتابارو دوست داری کتاب هزارو یک شبو بخون به ویرایش خانوم شکوه قاسم نیا خیلی قشنگه

اونم خوندم فوق العاده اس خیلی قشنگه خیلییییییییییی

ولی نمی دونم ویرایشش همین باشه ولی خوندم

عالی بود ❤️❤️

والا کلی وقت گذاشتی خریدی😂 🥲🥲

هعی .

یاد اونجا می افتم ک شاعر میگه که

گفتمش عاشقم و

گفت محبت دارید..!

ای به گورِ پدرِ 

آنکه ادب یادش داد..!

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎