2777
2789
عالی  کلیله و دمنه چند صفحه‌س؟ ‌‌‌‌

۱۹۴صفحه اس

ترجمه اش این قدر قشنگه که خدا میدونه واسه هر سنی مناسبه بس که آدمو جذب میکنه 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂 بستگی به تعداد صفحات داره مثلا مال من ۲۱۴ ص که فیکه ولی بزنی نت میاره بعد ببین انتشاراتش چیه؟

از من نیمه فیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣

۲۲۴ صفحه اس .

خاک تو سرم آبروم رفت پیش دکتررر🤣💔

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
جدی؟ اگه شرایط داری میتونی از جلدش عکس بزاری؟

آره عزیز الان عکس میگیرم با لینک می زارم

دوتا داستان داره خیلی خوشم اومده یکی

شب و دزد و ستاره

یکی هم

وفای به عهد

این دوتا خیلی نظرمو جلب البته بگم هنوز کتاب رو تموم نکردم 

نمی تونی جواب بدی ریپ نزن❌/ وقتمو نگیر لطفا......   گاهی نمیشه بین دو نیمه وجود یکی رو انتخاب کرد پس مجبورید شجاعت رو انتخاب کنید 🥰
از من نیمه فیکه🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ۲۲۴ صفحه اس . خاک تو سرم آبروم رفت پیش دکتررر🤣💔

ن بابا اگه زیاد اهل کتاب نباشه متوجه نمیشه😂

اگه خواستی برای کسی بخری کتابخانه نیمه شب و از نشر کوله پشتی بخر 

ن بابا اگه زیاد اهل کتاب نباشه متوجه نمیشه😂 اگه خواستی برای کسی بخری کتابخانه نیمه شب و از نشر کول ...

🤣🤣🤣🤣

دیگه میخواد دوس داشته باشه میخواد نه ، به من چه انقدر خاطر خواه داره من توش گم میشم😂💔🥲 

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
مرسی  چه خوب پس واجب شد بخرمش😁❤️

https://www.uplooder.net/img/image/28/0e88769d5cbc0e86dd56f7e6d3010697/IMG-۲۰۲۳۰۸۰۶-۱۸۰۵۰۳.jpg

مرسیی

https://www.uplooder.net/img/image/22/20653f329f4d8304b9c0a58ce5443fc0/IMG-۲۰۲۳۰۸۰۶-۱۸۰۵۱۳.jpg