2777
2789

من اوایل خیلی زندگی خودمو با دیگران مقایسه میکردم،فکر میکردم همه غرق در خوشبختی و پول و آرامشن فقط منم که سختی میکشم.به زندگی هرکس نگاه کردم و فکر کردم که ازش زندگیش راضیه و مشکل خاصی نداره خدا دقیقا برام ثابت کرد اونجور که فک میکنم نیست و هیچکی بدون مشکل نیست.

مثال میزنم،یه خانومی رو میشناختم شوهرش پولدار و خیلی خوش اخلاق و زن ذلیل.همیشه میگفتم خداروشکر خوشبخته خوش بحالش،بعدا فهمیدم اون خانم طفلی سرطان داره😔

یکی از دوستام ازدواج کرد با یه پسر خوب و سر سنگین و شغل عالی،گفتم خداروشکر دوستم خوشبخت شد،چند وقت بعد شنیدم پسره بیماری روانی داره و همیشه دوست بیچارمو میزده و حتی زده لگنشو شکونده و چند بار خیانتم کرده😢

یا مثلا یه رفیق قدیمی داشتم از من بزرگتر بود،در ظاهر خیلی ازدواج موفقی داشت،شوهرش متشخص،کارمند یه جای خوب،زندگی و خونه و ماشین عالی.ظاهر شوهرش از خودش سرتر بود اونم گفتم الحمدلله دوستم آدم درستیو انتخاب کرد و خداروشکر ازدواج موفقی داشت،یه روزی باهم درومدیم بیرون دیدم واویلا شوهرش خیلی خیلی بداخلاقه.دائما شخصیت زنشو تو جمع خرد میکنه و سرش داد و هوار میکنه😔

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

منم بعضی وقتا اینجوری شده

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

خلاصه که گول ظاهر زیبای زندگی دیگرانو نخورید.یادبگیرید خودتون رو باکسی مقایسه نکنید و بدونید خودتون از همه خوشبخت ترین و همیشه بابت داشته هاتون خدارو شکر کنید.بخوام بگم خیلی زیادن آدمایی که فکر میکردم زندگیشون گل و بلبله اما خدا واقعا همشونو برام ثابت کرد که اشتباه راجبشون فکر میکنم و اونا هم مشکل و سختی دارن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشهههه...رد خور نداره

من دائمی نبوده

یکی هست تو فامیل خیلی دوست دارم بفهمم مشکل زندگیش چیه خیلی خوشبخت بنظر میاد

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

من فکر میکردم هیچ وقت سر خودم نمیاد اما اومد طلاق تو دوران عقد 😔😔😔 سخته یه طرفه بودن دوست داشتن

یه خیری توش بوده عزیزم.مطمئن باش بهترینا برات پیش میاد

منم دوستم مولتی میلیارده خییلی ثروتمند و سخاوتمند دیروز فهمیدم همسرش شبها با اکسیژن میخوابه

آخی،بنده خدا.خدا سلامتی بده بهشون😔

من دائمی نبودهیکی هست تو فامیل خیلی دوست دارم بفهمم مشکل زندگیش چیه خیلی خوشبخت بنظر میاد

صد در صد یه مشکلی داره.شاید در آینده فهمیدی

من زندگی م معمولی هست، بعد به ادم پولدارها حسادت می کنم، دو تا پسرخاله دارم پولدارن، یکی شون خیانت می کرد الان رو نمی دونم و یکی شون خیلی بچه ننه هست ولی بازم متاسفانه حسرت زندگی زنشون رو می خورم بخصوص که می تونستم خودم زن دومی بشم و نشدم.

من زندگی م معمولی هست، بعد به ادم پولدارها حسادت می کنم، دو تا پسرخاله دارم پولدارن، یکی شون خیانت م ...

واقعا دوتاشونم به درد زندگی نمیخورن.من ترجیم میدم با یه آدم سالم باشم‌و باهم زندگی رو بسازیم تا اینکه طرف مقابل پولدار باشه اما اخلاقای مضخرفی داشته باشه

واقعا دوتاشونم به درد زندگی نمیخورن.من ترجیم میدم با یه آدم سالم باشم‌و باهم زندگی رو بسازیم تا اینک ...

مشکل اصلی م اینه که می دونم اگه جای زن اونها بودم اصلا خوشبخت نبودم ولی خب از شرایط معمولی خودمون هم خسته شدم، با اینکه وضعیتمون خوبه ، مثلا خودم یه دختر ۱۰ ساله دارم که مودبه، خوشکله، درسخونه و اصلا دلم بچه دوم نمی خواد همسرم هم به نظر من احترام میذاره ولی وقتی اونها بچه دوم اوردن بازم تو دلم حسرتشون رو خوردم .

اانشاالله دعا کنید زود تموم بشه کش پیدا نکنه خیلی عذاب داره

بله عزیزم،خیلی سخته.دعات میکنم خوشبخت و عاقبت بخیر بشی