2777
2789

من 

خییییلی میترسیدم ولی اینقدر با سرعت کم و جاهای نزدیک رفتم ترسم ریخت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید بری بیرون و نترسی . تمرین  کنی 

من باردار شدم همسرم خرید برام ک راحت باشم ولی استرس میگیرم اصلا جدیدا نمیتونم رانندگی کنم ماشین از بغلم با سرعت رد میشه دستم میره رو شکمم میترسم 

دکترم گفت رانندگی نکنم فعلا 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

سالیان قبل آموزشگاه رفتم ولی چندین سال ماشین نداشتم ، بعد از اینکه همسرم ماشین خریدن ، مسیرهای نزدیک رو کنارشون رانندگی می کردم ولی برای اولین بار توی شرایطی قرار گرفتم که مجبور شدم از شهر خودمون به شهر دیگه ای برم و تنها رفتم 

همون باعث شد که واقعن ترسم از بین بره 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
من همص ظهر ها میرم بیرون

صبح زود برو که خلوته

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من دارم صفرم هس گواهینامم ندارم تازه میخوام برم بگیرم منم میترسم البته بیشتر ب خاطر اینکه صفره میترس ...

اره منم نخواستم صفر بگیرم البته شرایطشو نداشتم 

و واقعا ب اندازه پولم یک ماشین خوب گرفتم 

برا یادگیری انشالله در آینده بهتر بخرم

𓆩♡𓆪...میگفت:ولی بعضی شبا زیادی شبه...𓆩♡𓆪