یه سوال چجوری میشه کاربری رو یه جوری که وقتی روی اسمم میزنن تاپیک های قبلیم بالا نیاد ...
اون تعلیق هست ولی در صورت تعلیق تاپیکاتون میمونه و مشابهش سرچ بشه برای شما هم میاد بالا تاپیکاتون
برای حذف تاپیک باید برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من یا بزنید روی پروفایل من و اونجا لیست تاپیکاتون هست ... انگشتتونو روی عنوان نگهدارید یک صفحه باز میشه کپی نشانی پیوند رو بزنید و برید داخل تاپیک نی نی یار که پایین ایدی کاربریشونو میدم و اونجا انگشتتونو داخل کادر نگهدارید و الصاق میاد اون رو اوکی کنید... فقط تاپیکای خصوصیتون و خانوادگی حذف میشه و روزی یدونه روزهای زوج فقط ... ❌روزهای تعطیل و فرد تاپیک قفله❌... داخل تاپیک نی نی یار حذف رو بخونید چیزایی که گفتن رو و اینکه برای قفل تاپیکتون برید داخل نی نی سایت من و قسمت تبادل نظر من و بازکردن یا قفل کردن اونجا مشخصه.... اون تاپیکایی که پستی نداره و صفر هست تعداد پستشون هم میتونید با اون سه نقطه زیر پست خودتون حذفشون کنید و همچنین پست خودتون رو داخل تاپیک کاربرای دیگه که فقط برای حذف پست زیر دو سه دقیقه زمان دارید و غیر از این دیگه قادر نیستید پاک کنید..... @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 درخواست گزارشم ممنوعه باعث تعلیقتون میشهو کسانی که گزارش بزنن توجه :
❌ نی نی یارها تاپیک حذف نمیکنن و فقط از طریق تاپیک نی نی یار حذف تاپیک اقدام کنید❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تاپیک قبلی که قفل کردن اخرین جملت سوالتو متوجه نشدم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
در مورد بدون نیاز به فیل تر شکن گفتم.جواب دادیماخرین جملس این بود در مورد چی صحبت میکنید.متوجه نشدممنظورتون کجا و چه صحبتی
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
در مورد بدون نیاز به فیل تر شکن گفتم.جواب دادیماخرین جملس این بود در مورد چی صحبت میکنید.متوجه نشدم ...
هیچی ، کلا بیخیال شو ، نصف شبی مغزم خوابه بقیه بدنم بیدار ، شاید باورت نشه ولی یادم نمیاد تاپیک قبلی که رفتم در مورد چی بود نمیفهمم دارم چیکار میکنم و چی مینویسم