2777
2789
عنوان

دبیرستان البرز یا علامه حلی ۸؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7894 بازدید | 33 پست
سلام  شرمنده میپرسم شهریه سالانه حلی چقدره؟؟ البرز هم پولیه؟؟

سلام خانومی،  دشمنتون شرمنده 

بله البرز پولیه واسه امسال حدود ۱۵ بود

حلی بیشتره و بستگی به منطقه داره، پسر من حلی ۸ رفت 

۲۵ میلیون دادیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله حتما

البرز همون ماندگاره فرق نداره

ساعتش بستگی به خود مدرسه داره، پسر من تا ساعت ۲ کلاس دارن اما هر کی بخواد میتونه واسه  درس خوندن یا بازی تو مدرسه بمونه تا ۹ شل که این بیشتر وقتا تا ۴ میمونه اونجا بعد میاد خونه

مدارس علامه حلی نهار میدن؟ درکنارش لازمه بازم ازمونای قلم چی رو بدن؟یا خود مدرسه کافیه؟ پسر من امس ...

نهار که نه

معمولا آزمونهای خودشون رو دارن ، البته اگه وقت کنید میتونین شرکت کنین

نهار که نهمعمولا آزمونهای خودشون رو دارن ، البته اگه وقت کنید میتونین شرکت کنین

سلام عزیزم ببخشید که مزاحمتون میشم خواستم در مورد دبیرستان علامه حلی ازتون بپرسم خواستم در مورد جو مدرسه و سطح اموزشییش ازتون بپرسم

سلام عزیزم ببخشید که مزاحمتون میشم خواستم در مورد دبیرستان علامه حلی ازتون بپرسم خواستم در مورد جو م ...

سلام گلم مراحمین

پسر من ریاضی میخونه، راضیه خداروشکر بچه ها از نظر اخلاقی خوبن و کادر آموزشی هم با بچه ها دوست و صمیمی اند

اما از نظر درسی باید خودشون تلاش کنن تا در سطح بقیه باشن که خدای نکرده روحیه اشون بهم نریزه و سرخورده نشن

البته در اون حد که بعضیا فکر میکنن ترسناک و سخت نیست

سلام گلم مراحمینپسر من ریاضی میخونه، راضیه خداروشکر بچه ها از نظر اخلاقی خوبن و کادر آموزشی هم با بچ ...

ممنون که پاسخ دادین فقط پسرتون تو علامه حلی چند درس میخونه. و دیگه اینکه نمیدونی کدوم علامه حلی از همه بهتره؟ ممنون عزیزم

ممنون که پاسخ دادین فقط پسرتون تو علامه حلی چند درس میخونه. و دیگه اینکه نمیدونی کدوم علامه حلی از ه ...

خواهش می‌کنم 

پسرم حلی ۸ میخونه

خب قطعا حلی ۱ از همه بهتره اما بین بقیه اطلاع دقیقی ندارم میتونید از سایتهاشون آمار قبولی و رتبه های برتر سال‌های قبل شون رو دربیارید، البته فاصله رو هم در نظر بگیرید خیلی دور نباشه که بچه رفت و آمد خسته اش کنه

﷽🌼

وَقُلْ رَبِّ اغْفِرْ وَارْحَمْ وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّاحِمِينَ ﴿۱۱۸مومنون﴾

بگو پروردگار ببخشای و رحمت کن

(که)تو بهترین بخشایندگانی. 

سلام عزیز دلم 🥰💓

شما  به تاپیک بابای مهربونمون 💖آقا صاحب الزمان دعوت شدین تگتون کردم آبی نشد 

به همین‌خاطر اینجا مزاحمتون شدم

چشم امید ما بندگان همواره به رحمت و بخشش خداست .

اینجا جمع میشیم که برای هم تقاضای رحمت و آمرزش کنیم،چون معتقدیم که دعا در حق هم زودتر به اجابت میرسه ،همدیگه رو فراموش نکنیم ..✋

اگه تمایل داشتید صفحه اول بخونین 🕊️🥰

لینک تاپیک 👇🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/14996484/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%D9%81-%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم.