2777
2789
نتیجه؟؟

مالی یکیش بوده چه از طرف خونواده خودش چه خونواده همسر

اطرافیان خوبی داشته مثلا خاله و عمه دلسوز

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوریم. چاپلوسی ازم برنمیاد. پاچه خواری بلد نیستم🫠

Mee to 😂

پس محبوب همه کس نیستیم و نمیشیم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بعضی ها وجودشون یه انرژی خاصی داره وقتی بهشون نگاه میکنی ناخودآگاه دوست داری  بهشون احترام بزاری

ولی یسری هم هستن که چون اعتماد به نفس بالایی دارن و در رفتارهاشون با بقیه هم با اعتماد به نفس هستن ،باعث میشه دیگران بهشون احترام بیشتری بزارن

یه دسته سومی هم هستن که کلا نه اخلاق دارن و  نه هیچ ویژگی مثبتی ، فقط شانس دارن و همه از ترس اخلاق بدشون یا سن بالاشون و ...بهشون احترام میزارن 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

اها نمیدونم شاید چون هنوز ذات واقعیشونو کسی نفهمیده برا همین عزیزن

ببین مثلا عمه کوچیکه من.ادای مهربونا رو درمیاره ولی بشدت دورو هست و بین بچه های خواهراش و برادراش فرق میذاره.

گاهی توهین هم میکنه که فکر میکنه افتخاره.

ولی همه جلوش دولا راست میشن و احترام میذارن.

والا من با همه خانواده خوبم کنار میام ازارم ب کسی نمیرسه دل کسیو نمیشکنم اما هیشکی ازم خوشش نمیاد ی نون خور اضافم منو دخترم . همشون تا دلتون بخواد دلمو شکوندن تیکه بارم کردن منت گذاشتن....... نمیدونم چیکار کنم واقعا برا منودخترم دعا کنین

بعضیام هستن پولشون عزیزشون کرده😒

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤