2777
2789
Mee to 😂 پس محبوب همه کس نیستیم و نمیشیم

نه من نیستم.

من محبت زیاد کردم.

اما جلوی من از دیگری تعریف شد.

تن به دخالتهای یه عده ندادم الان آدم بدی شدم و مطمئنم پشت سرم بدگویی میکنن ولی تو روم میخندن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو خانواده خودم عزیز بودم و هستم ولی تو خانواده همسرم نه

کلا خانواده همسر ی جور خاصی با ادم چپن 

من ی خاطره تعریف میکردم جایی غیر خانواده همسر همه غش غش خندیدن وقتی جلو خانواده همسر تعریف کردم اینجوری بود قیافه هاشون 😒

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
نه من نیستم. من محبت زیاد کردم. اما جلوی من از دیگری تعریف شد. تن به دخالتهای یه عده ندادم الان آ ...

تو راه درست رو میری و رفتی ناراحت نباش اصلا

به مرور به همه ثابت میشه

فقط از درست بودنت دست بر ندار

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
سوال منم همینه. چرا عزیز نمیشن؟

این ذکر رو زیاد بگید

یا عَزیز ذولعِذّه والاقتدار عَعِّزنی

قبل از بیرون رفتن 12مرتبه بگید وبه خودتون بدمید

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!
بعضی ها وجودشون یه انرژی خاصی داره وقتی بهشون نگاه میکنی ناخودآگاه دوست داری  بهشون احترام بزار ...

من به چشمم دیدم که بخاطر خرجی که براشون میکنه بهش احترام میذارن و پشت سرش بد میگن.

احترام بذاری و محبت کنی ولی جواب نگیری دلیلش چی میتونه باشه؟

والا من با همه خانواده خوبم کنار میام ازارم ب کسی نمیرسه دل کسیو نمیشکنم اما هیشکی ازم خوشش نمیاد ی ...

درکت میکنم.

میفهمم چی میگی.

خدا به خاطر دل مهربونت، بهترینا رو نصیبت کنه

والا من با همه خانواده خوبم کنار میام ازارم ب کسی نمیرسه دل کسیو نمیشکنم اما هیشکی ازم خوشش نمیاد ی ...

خب باید بدون کجا مهربون بی آزار باشی . همه اخلاقشون مثل هم نیست توی ی جمع  این بی آزاری رو به حساب بی عرضگی میزارن تو جمع دیگه اینو خصلت خوب میدونن و قدر دانن 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘