2777
2789
یه بزرگی میگه ک هیچکس نمیتونه همه رو ازخودش راضی نگه داره .. مگه خصلت کثیفی داشته باشه بنام دورویی . ...

آره دیدم همچین آدمایی.خیلی زیااااد.

ولی به نظرم سادگی بهتره.مهم نیست عزیز یه عده نباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درسته حرفتون عزیز بودن ربطی به پولداری،زیبایی،اخلاق خوب،خوش ذات بودن،خوش اندام و خوش سلیقه بو ...

اگه ذاتیه پس چرا واسه بعضیا عزیزم؟واسه بعضی دیگه مثلا بعد از 6 سال از چشم افتادم درصورتیکه هیچ تغییری نکرده بودم؟🙃

اگه ذاتیه پس چرا واسه بعضیا عزیزم؟واسه بعضی دیگه مثلا بعد از 6 سال از چشم افتادم درصورتیکه هیچ تغییر ...

بازم قبول دارم حرفتو.یه وقت یه ادم جدید میادتو خانواده که اون عزیز تره و نفرقبلی ودیگه احترامش نمیزارن.یه وقت ممکنه به یه چیز بی اهمیت حسادت کنن و بهت احترام نزارن.وصدتادلیل دیگه

بازم قبول دارم حرفتو.یه وقت یه ادم جدید میادتو خانواده که اون عزیز تره و نفرقبلی ودیگه احترامش نمیزا ...

آره دقیقا.

مثلا من توی نامزدیم برادرشوهرمم نامزد کرد.

رفتار خانواده شوهرم با جاری جدید خیلی فرق داشت.وقتی میومد بغلش میکردن،بیشتر ذوق میکردن.(البته جاریمم از من صمیمی تر رفتار میکنه،من در کل اهل اینجور کارا نیستم)

و تغییر رفتارا شروع شد.

حتی یه بار عید مبعث یادشون رفت منو دعوت کنن(تو هر مناسبتی دعوتم میکردن یا شوهرم میومد خونه ما) و من اتفاقی فهمیدم و دیدن که بد شد به زور گفتن باید بیای.

چون اون خودشو با مدل خانواده شوهرم وفق داده ولی من نمیتونم.

شوهرشم کلا عزیزتره چون ته تغاریه.

مادرشوهرم دو سه شب پیش جلوی همین جاریم انقد ازش تعریف کرد و من فقط لبخند زدم.ولی هرگز از من جلوی جاریای دیگه تعریف نکرده.

واسه زایمانش و نگهداری بچش هرکاری میکنن ولی من تنها کمکم مادر و پدر و همسرم بود.

الانم دیدم هرکار بکنم به چشمشون نمیاد سعی کردم بیخیالشون باشم.

کمتر میرم و کمتر صمیمی میشم.رسمی تر میپوشم و کمتر کوزت بازی میارم.

اینطوری ذهنم راحتتره

آره دقیقا. مثلا من توی نامزدیم برادرشوهرمم نامزد کرد. رفتار خانواده شوهرم با جاری جدید خیلی فرق دا ...

خوب دیگه یه علتش بودن شخص عزیز تر از شماست.

ولی هیچوقت فکرنکن چون جاریت صمیمی تر رفتار میکنه پس دوستش دارن.اصلا اینطور نیست.اون و دوست دارن فقط به این علت که عزیزه براشون و میخان که دوستش داشته باشن

خوب دیگه یه علتش بودن شخص عزیز تر از شماست. ولی هیچوقت فکرنکن چون جاریت صمیمی تر رفتار میکنه پس دوس ...

نه واقعا عزیزه و دوسش دارن.مادرشوهرم باهاش طوری جلوی من حرف میزنه انگار دخترشه.صمیمی،جیک تو جیک.

بخدا من بی احترامی نمیکنم ولی اون گاهی حتی جواب سوالاشونو نمیده.

منم اخیراً دیگه دوری میکنم

چه ربطی به من داشت عزیزم؟!  مگه من چادری هستم :|

🤣🤣🤣🤣 وای ببخشید نه اونم نبود ولی صداش خوب بود یادش افتادم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨