2777
2789

چطوری برنامه ریزی می‌کنید و برنامه غذایی دارید که به کار خونه و آشپزی و کتاب خوندن و بهداشت و همه کاراتون می رسید و هنوز هم وقت زیاد دارید؟

(منظورم اینه هر روز و برای تمامی وعده‌های غذایی، غذای سالم و مقوی درست کنید و به بقیه کارها هم برسید

همه چیز در ساعت مشخص انجام بشه و نظم خاصی بر زندگیتون حاکم باشه)

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از وقتی زود بیدار میشم ب همه کارام میرسمو سرحالترم  قبلنا۱۱،۱۲ بیدار میشدم الان۹بیدارم  ینی تا ۱۲ونیم یک ناهارم اماده س خونه تمیز دوش گرفته🤗

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
من از وقتی زود بیدار میشم ب همه کارام میرسمو سرحالترم  قبلنا۱۱،۱۲ بیدار میشدم الان۹بیدارم  ...

آفرین بر شما 

راستی میشه ریزتر بگی، مثلا چه تایمی برای غذا میذاری، چطوری به همه کارا میرسی؟ کارهای تعریف شده در شبانه روز که شما انجام میدی چی هستن؟

آفرین بر شما  راستی میشه ریزتر بگی، مثلا چه تایمی برای غذا میذاری، چطوری به همه کارا میرسی؟ کا ...

صب ک بیدار میشم بعد صبحونه  همراه کار خونه غذامم میپزم خونمو سطحی تمیز میکنم(پذیرایی اشپزخونه سرویسا)ولی هفته ای یکبار قشنگ همه جارو تمیز میکنم من پسرم۴سالشه ینی فقط یکساعت حونم مرتب میمونه😐 پس زیاد درگیر این نیستم همیشه خونم مرتب باشه ولی تمیزه.بعدکارا حتما دوش میگیرم بعدشم خواب ظهر (متاسفانه زیادم اهل مطالعه نیستم ینی فقط توی گوشی مطلب میخونم)عصرم که ی دور دیگه خونه رو مرتب میکنمو بعضی وقتام میرم بیرون وشامم۸امادس  کارو حرفه ی خاصی هم ندارم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
صب ک بیدار میشم بعد صبحونه  همراه کار خونه غذامم میپزم خونمو سطحی تمیز میکنم(پذیرایی اشپزخونه س ...

ممنون عزیزم

موفق باشی

سلام عزیزم  توی اون تاپیک ازم پرسیدی چه زبانی کد نویسی می کنم  من فرانت و react البته ال ...

سلام

آفرین

موفق باشی

پروژه  آماده هم داری؟

با فرانت آره ولی برای فول استک نه  شما هم توی زمینه برنامه نویسی فعالیت داری ؟

اره منم فرانت بیشتر کار کردم اما کند کد میزنم فقط یه کم ویرایش بک رو انجام میدم

بک چیزی کار کردی ؟ می خوای داخل تلگرام با هم در ارتباط باشیم ؟ 

بک بیشتر پی اچ پی میشناسم و پایتون اشنایی اولیه ارائه و سینتکس

آره حتما

بک بیشتر پی اچ پی میشناسم و پایتون اشنایی اولیه ارائه و سینتکس آره حتما

آیدی تلگرامت  رو برام بفرست تا پیامت بدم 

من می خوام پایتون هم کار کنم تا رزومه ام قوی بشه 

شما از طریق مجازی پایتون کار کردی؟