2777
2789
عنوان

یعنی داغونم

96 بازدید | 7 پست

من پوستم سبزه روشنه ولی دستامو پاهام به شدت تیره شده صورتم از بس از کرم‌های مختلف استفاده کردم پر از لک شده دکترم که هزینش زیاده راهکاری ندارین بتونم درمان کنم صورتو دستو پامو.ممنون

سودای بدنت احتمالا زیاد شده

منم سر همین‌مشکل رفتم دکتر کلی هزینه کردم و پماد دست ساز گرون داد برای صورتم ولی بدتر هم شدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت میگی از بس کرم زدم😓   خب کمتر کن باور کن این کرما پوستو داغون میکنه.. سعی کن استفاده از کرم رو خیلییی محدود تر کنی. چند تا راهکار مراقبت از پوست در خانه رو سرچ کن

مثل ماه باش…تو اوج تاریکی بدرخش✨🌝

خب باید چکار کنم؟

پاکسازی بدن و خون زیر نظر طب سنتی کاربلد

که البته در این حیطه هم انقدر دکتر قلابی و کلاهبردار زیاد شده آدم جرئت نداره بره پیششون

من در مورد خودم فهمیدم که حذف کردن فست فود و بادمجون و سرخ کردنیا بهم کمک می کنه شما هم امتحان کن ببین و این که ورزش هم حتما بکن و آب کافی هم بخور

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم