2777
2789
عنوان

دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 2833 بازدید | 114 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم من خودمم دوقلو داشتم واقعا درکت میکنم حتی بعضی وقتا میشستم گریه میکردم اما الان نه سالشونه خیلی خوبه برای هم همبازی میشن فقط صبوری کردن چاره کارته اصلا هم به فکر نامرتبی خونه نباش اهمیت نده

منم منتظر بچه م ولی خیلی میترسم هم عاشق دوقلوام سوره والعصر بخون ذکر کن یادت باشه خدا بی جواب نمی‌ذاره زحمت هاتو

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

خدا شوهرمو نصف کنه منم دوقلو حاملم😑

هاهاها ربطی به شوهرت نداره یا ژنشو داشتی یا دوتا تخمک آزاد کردی 😁😁😁😁😁

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

تخمک تو نصف شده یا تقسیم سلولی کرده ب اون بیچاره چیکارداری🤣

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
پرستار خیلی گرونه  خودمم کار نمیکنم  بودجشو واقعا ندارم  ساده ترینشون میگه ماهی پن ...

😂چی چیو ماهی پنج تومن ؟ کلی دختر هست فارغ التحصیل شده کار نداره صبح تا عصر میره کافی نت ماهی ۳تومن بهش میده آگهی بده تو دیوار پرستار بچه از ۹صبح تا ۵غروب ماهی ۳تومن با کله میان

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

فاتحت خوندس 

بخدا من میرفتم سر کار و میومدم هر روز بازار و گشت و گذار 

زندگیم تر و تمیز و روی روال 

هیکلم لاغر و قشنگ 

هر روز کیک و دسر درست میکرذم 

خونم برق میزد 

الان حتی گاهی سه چهار نمیرسم موهامو شونه کنم 

نمیدونم این اوضاع کی جم میشه 

فا