2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منن یخورده دیگه دارم

من احتمال میدم از آمپول باشه و داریم پریود میشیم ، چون بی بی چک منفیه پس بارداری منتفی هست ، و اینکه بعد از موعد نمیشه گفت لک لانه گزینه 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
خیلیی استرس دارم برعکس البته امروز. کمی پله بالا پایین کردم ها

خیلی حساس شدی 

انشالله باردار باشی با پله چیزی نمیشه

منم خونم طبقه سومه اسانسور نداریم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

من احتمال میدم از آمپول باشه و داریم پریود میشیم ، چون بی بی چک منفیه پس بارداری منتفی هست ، و اینکه ...

نمیدونم والا ولی اصلا به بی بی چک اعتماد نکن بارداری قبلی منو اصلا نشون. نمی‌داد 

نمیدونم والا ولی اصلا به بی بی چک اعتماد نکن بارداری قبلی منو اصلا نشون. نمی‌داد 

من میگم تا فردا عصر صبر کنیم ببینیم پریود میشیم یا نه ، اگر نشدیم بریم آز 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
لطفا دعام کن خسته شدم دیگه دو سال چشم انتظارم

ولی خیلی جالبه ک شرایط ما شدیداً مثل همه ، حتی همین لکه بینی قهوه ای و روز تاخیرمون 

من میگم تا فردا عصر صبر کنیم ببینیم پریود میشیم یا نه ، اگر نشدیم بریم آز 

بله تا فردا قطعا مشخص میشه تکلیفمون ولی هر اتفاقی افتاد برات بیا خبر بده انشاالله که بارداری

بله تا فردا قطعا مشخص میشه تکلیفمون ولی هر اتفاقی افتاد برات بیا خبر بده انشاالله که بارداری

حتما میام خبر میدم شما هم حتما بیا 

حتما تا ببینیم خدا چی میخواد 

درخواست دادم قبول کن تا آیدی تلگرامم بفرستم