2777
2789
درد زیر شکم دارم عضلات پامم گرفته امیدی ندارم فک کنم پریود شم

من دلدرد داشتم مثل پریود 

سینه هامم سفت شده بود 

نهایتا بعد ۱۶ روز از آمپول باید پریود شی 

اولین باره آمپول زدی ؟ 

برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید خیلی ساله منتظرم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دلدرد داشتم مثل پریود  سینه هامم سفت شده بود  نهایتا بعد ۱۶ روز از آمپول باید پریود ش ...

نه چند بار قبلا زده بودم ولی درست سر موقع پریود شده بودم سابقه نداشت اینجوری بشه

انشاالله لطفا دعا کنید🌹❤️

سلام منم شرایط شما را دارم ، کلومفین و اچ سی جی داشتم این ماه . 

۴ روز تاخیر داشتم ،بی بی چک ۵ روز پیش منفی بود ، امروز ظهر خونابه قهوه ای اومد در حد چند قطره ،پد گذاشتم ، ولی دیگه خبری نشد ، الان موندم دارم پریود میشم یا چی ، نگرانم داروها بهم آسیب زده باشن

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
شکر خدا عزیزم خدا نینیتو حفظ کنه برات علائم چی بود چند وقت گذشته بود از موعدت فهمیدی 

فقط تکرر ادرار داشتم

17موعدمه 3روزه فهمیدم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

سلام منم شرایط شما را دارم ، کلومفین و اچ سی جی داشتم این ماه .  ۴ روز تاخیر داشتم ،بی بی چک ۵ ...

منم دقیقا امروز عصر اینجوری شدم نمیدونم دارم پریود میشم یا نه درد ندارم 

منم دقیقا امروز عصر اینجوری شدم نمیدونم دارم پریود میشم یا نه درد ندارم 

منم اصلا درد ندارم 

💞 اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ 💞
عزیزم من عصر. درد داشتم خیلی لکه قهوه ای اومد کمی بعدش قطع شده بنظرت از چی میتونه باشه

تو اقدام هر چیزی ممکنه ببینی چون ادم استرس میگیره 

بزار چند روز بگذره بیخیال باش

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

عزیزم من عصر. درد داشتم خیلی لکه قهوه ای اومد کمی بعدش قطع شده بنظرت از چی میتونه باشه

بنظرتون چکار کنیم ؟ بریم دکتر ؟

قطع شده برات یا هنوز داری؟؟

فطع شده ، شما چی ؟