2777
2789
عنوان

اضطراب چندین ساله

972 بازدید | 56 پست

من چند ساله قرص میخورم فایده نداره بهتر میشه ولی قطع نمیشه دکتر دو ماه پیش بهم الانزانپین داد ۱۵ کیلو وزن اضافه کردم قطع کردم بعد دو هفته حالم افتضاح شد

رفتم بهش گفتم عصبانی شد توقع داشت من بخورم بشم بشکه دیگه خودش بهم پرفنازین ۸ داد خواستم ببینم کسی استفاده کرده از شدت اضطراب دارم میمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلیل اضطراب رو پیدا کن اول !!

من خودم بشدت آدم استرسی بودم از کودکی و از مادرم بهم سرایت کرده !!!

سر هرچیزی استرس میگیرم ،،،،از مهمونی رفتن و اومدن گرفته تا دعوا و چیزای دیگه !!

وقتی باهمس من دعوام بشه ،،،به حدی استرس میگیرم که پاخام میلرزه و حتی صبح زود از خواب بیدار میشم و نمیتونم بخوابم 

ولی وقتی مشکلی نداشته باشم و آرامش داشته باشم استرس ندارم 

خیلی دکتر عوض کردم حتی ی دوره بستری شدم 

اخه چرا 

استرس چی داری 

مگه با استرس چیزی حل میشه 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
عزیزم دلیل اضطراب رو پیدا کن اول !! من خودم بشدت آدم استرسی بودم از کودکی و از مادرم بهم سرای ...

خب قربون دهنت منم همین چیزا رو دارم ولی گاهی بدون دلیل هم دارم اصلا ارامش ندارم همش میترسم از استرس زیاد و مداوم ی مریضی بگیرم

خب قربون دهنت منم همین چیزا رو دارم ولی گاهی بدون دلیل هم دارم اصلا ارامش ندارم همش میترسم از استرس ...

پس برو پیش روانشناس که بهت مشاوره بده روان‌درمانی هم باید کنار دارودرمانی انجام بشه