2777
2789
عنوان

اضطراب چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره.درگیری ذهنی دارم همش دنبال اینم یه چیزی پیدا کنم بخاطرش خودخوری کنم و حس بد بگیرم یه مدت دچار حم ...

منم همینم بهم درخواست دوستی میدی من بلد نیستم شمارمو میزارم با هم درد و دل کنیم بخدا خیلی داغونم

حتی توانایی کارای روزمره رو ندارم تمام انرژیم برا استرس میره احساس میکنم سرم داره میترکه دل درد شدید ...

خود قرص به تنهایی چاقت کرد یعنی؟؟یا اشتهات باز میشد غذا میخوردی چاق شدی.؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

وای درکت میکنم واقعا سخته ولی فقط دنبال قرص نباش تراپی و تمرین حفظ ارامش و مدیتیشن هم انجام بده منم ...

بله خیلی بده خیلی .روان پزشکم گفت دو ماه پرفنازین بخور وضعیتت که بهتر شد برو روان شناس 

منم همینم بهم درخواست دوستی میدی من بلد نیستم شمارمو میزارم با هم درد و دل کنیم بخدا خیلی داغونم

درخواستمو قبول کن ایدی تل میدم اونجا حرف بزنیم

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/
واقعا پس یکی مثل خودم پیدا شد منم روده هام شل شده از شدت دلشوره شما از صب تا شب داری؟تو رو خدا بیا ب ...

اره عزیزم، این دلشوره های دایمی خیلی بده، من فکر کنم روده هام بر عکس شما شده

استرس  مادر تمام بیماریهاست واقعا.

همراه استرس یا وسواس فکری اگه شدید باشه وادامه دار احتمال دوقطبی بودن یا اسکیزو هست .خوندم بیماریهای روحی حدا اقل دو یا سه علامت پایدار دارن.

پرفنازین که خوبه خیلی اروم می‌کنه .به من یک بسته دوسال قبل دادن که نیمشو باید میخوردم .

خواهری یک مدت باید بخوری بخاطر سلامتیت کنارش روانشناس بالینی خوب 

الهی دلت آروم

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403