2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید بگید نیازه قرص اورژانسی بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 46 پست
چیکار کنم یکی قطعی بگه

من نظرم دادم خود دانی بدرود 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

اره بخور

اسپرم توی بدن زن ممکنه تا ۵ روز هم زنده بمونه و منتظر وایسه تا تخمک پیدا کنه 

اورژانسی بخور حتما 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگه حاملت کردم مریضه این

😑😑😑

اورژانسی بخور گلم حداقل برا اطمینان 

با یه دونه قرص بدن آنچنان به هم نمیریزه که نگران باشی، نهایت یکی دو پریودت زودتر یا دیرتر بشی همین.

شوهرا چرا اینجور شده ن؟؟

تاپیک آخر منو یه نگاه کن، یک ساله جدا شدیم زن گرفته باز از اذیت کردن من دست برنمیداره 

شکایت کرده م ، حالا اونم نمی‌دونم در حین زدن من دستش زخمی شده یا بعدا خودش برداشته خودشو زخمی کرده شکایت کرده گفته من اونو زده م 😐😐

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

الان پریود هست قرص بخوره چیزی نمیشه ؟

نه چیزی نمیشه

الان پریود هست قرص بخوره چیزی نمیشه ؟

فقط ممکنه این پریودش زودتر از همیشه قطع شه یا برعکس یه کم طولانی تر شه. فقط همین