2777
2789
عنوان

اضطراب چندین ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 56 پست
استرس  مادر تمام بیماریهاست واقعا. همراه استرس یا وسواس فکری اگه شدید باشه وادامه دار احتمال د ...

ممنونم والا دکترم گفت دو ماه بخور بعد تراپی برو .چون میگه این قرصا بعده دو ماه تاثیر میکنه

منم چند سال قبل پانیک گرفتم با دارو کنترلش کردم ، الان باز اومده سراغم. باردارم گاهی فکرای ناامیدکننده به سرم می زنه اینکه نتونم از پس بچه داری بر بیام. دیروز ربتم دکتر قرص داد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چند سال قبل پانیک گرفتم با دارو کنترلش کردم ، الان باز اومده سراغم. باردارم گاهی فکرای ناامیدکنن ...

منم همین فکرارو کردم به این روز افتادم قبل حاملگیم هیچچچ مشکلی نداشت م عزیزم امیدوارم خوبه خوب بشی و از این دوران لذت ببری

به منم سرترالین داده .من بیشتر بخاطر مسعولیت بچه داری اینجوری شدم

همین الان بزنین مشاوره ۲۴ ساعته انلاین رایگان 

حتمااا باهاشون صحبت کنین 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
منم همین فکرارو کردم به این روز افتادم قبل حاملگیم هیچچچ مشکلی نداشت م عزیزم امیدوارم خوبه خوب بشی و ...

خب بچه داری برات سخت بود؟ شوهرت کمکت نمی کرد؟ اطرافیانت حمایتت نمی کردن؟ 

ممنونم والا دکترم گفت دو ماه بخور بعد تراپی برو .چون میگه این قرصا بعده دو ماه تاثیر میکنه

پرفنازین در دم برای من موثر بود .ولی سرترالین که نوشتی یا بیشتر داروها دوهفته تا چهل روز بسته به دوزش  فقط طول می‌کشه که عوارض رو رد کنه وبدن سازگار واثرات مثبتشان مشخص بشه ..آره برای تراپی باید یک مدت از مصرف دارو وثباتش بگذره

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

پرفنازین در دم برای من موثر بود .ولی سرترالین که نوشتی یا بیشتر داروها دوهفته تا چهل روز بسته به دوز ...

ممنون عزیزم

سرترالین که والا بعد ۱ ماه هنوز بهم اثر نکرده ی خانومی میگفت من ماه ۵ بهتر شدم پرفنازینم همینطور برام دعا کن لطفا

ممنون عزیزم سرترالین که والا بعد ۱ ماه هنوز بهم اثر نکرده ی خانومی میگفت من ماه ۵ بهتر شدم پرفنازین ...

حتما عزیز دلم. منم برادرم دقیقا با استرس شروع شد بیماریش .دایم می‌گفت استرس دارم به حدی که تهوع می‌گرفت .تپش قلب .کم کم ارزش دست هم گرفت توی ۱۵سالگی 

دکترا فقط پراپرانول میدادن بهش. کم کم  وسواس فکری جبری هم گرفت ویکسری دارو بعد گفتن افسردگی بالینی داشته که تو شرایط نامناسب یا سخت محیطی وزیستی عود کرده.یک تشخیص دو قطبی بهش دادن .

خودمم میگرن گرفتم که علایم شبیه سکته داشت واز استرس اینکه نکنه زمین گیر شم وفکرای دیگه اون مدت رو تا متخصص های مختلف برم پرفنازین تجویز شد .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

ممنون عزیزم سرترالین که والا بعد ۱ ماه هنوز بهم اثر نکرده ی خانومی میگفت من ماه ۵ بهتر شدم پرفنازین ...

اینو فهمیدم که نباید تلقین کرد و بهش فکر کرد همیشه بگو من خوب خوبم وچیزیم نیست قدرت ذهن بالاتر از جسم هست

الهی دلت شاد شاد آروم آروم