عروس بزرگش غریبس از اول نمیخواست اونو خانوادش جهیزیه هم ندادن بهش همش دردش همین بود ک جلو فامیل و دوست و دشمن سکه ی پول شدم این جهاز نیاورد و.... حالا مامان من جهیزیه برام میخره اومد خونمون تشک های منو دید ب بهانه زایمان جاریم رفته مث تشکای من براش خریده .واقعا چرا ؟ یکی نیست بگه با تشک تنها درست نمیشه من جهیزیم و بچینم توانت نمیرسه بری برا عروست بخری بلکه عقده هایی ک برا پسر بزرگت رو دلت مونده درمون بشه هه.... واقعا ب نظر شما علت این کاراش چیه؟
منه بدبخت چی بگم با خالم رفتم تهران ظرف خریدم سری بعد خودش رفت عین مال من خرید مادرم رفت مبل ...
این کارا از حسادت میاد .حالا اینجا مطرح کنی همه علامه دهر میشن میگن و اشکالی داره فلانه اما اگر خودشون باشن چشای طرف و در میارن.تعحب میکنم این همه عاقل دیگه چرا انقدر اختلاف هست بین خانواده های ایرانی
این کارا از حسادت میاد .حالا اینجا مطرح کنی همه علامه دهر میشن میگن و اشکالی داره فلانه اما اگر خودش ...
درد اینجاعه من کور شدم از بس تو اینترنت گشتم و مدل انتخاب کردم بعد خانوم راحت و اسوده میره میخره .حتی بهم گفت کابینت هاتو چطوری میخوای بزنی منم بزنم برا خونم .
درد اینجاعه من کور شدم از بس تو اینترنت گشتم و مدل انتخاب کردم بعد خانوم راحت و اسوده میره میخره .حت ...
همین دیگه دیگران هم اگر قدرت خرید میداشتن و پول کلون خرج میکردن و یکی دیگه از روش اسکی میرفت میفهمیدن حرف منو شما رو منتها براشون پیش نیومده بنده خدا ها
خدا خیرت بده ک حرف منو فهمیدی . من خودم برا بچه جاریم طلا خریدم ۱۰ میلیون بردم اونوقت ی مشت بی درک فک میکنن منظور من جاریه من دارم میگم یه مادر چرا باید این رفتار رو بکنه باورت میشه شوهر من لباس خوب میپوشه ناراحت میشه بد نگاه میکنه ؟ این چجور مادریه؟