2777
2789
عنوان

علت این بیشعوری مادر شوهرم چیه ب نظرتون ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 128 پست
همین دیگه دیگران هم اگر قدرت خرید میداشتن و پول کلون خرج میکردن و یکی دیگه از روش اسکی می‌رفت میفهمی ...

خب اخه اینهمه مدل تو ایران از هرچی هست از سوزن بگیر تا چیزای گنده.خیلی بد دردیه .فقط من فکر کنم درکت میکنم😂

....
یعنی از رو شما اسکی رفتن پول جهاز ندادن؟ بابا شاید بی سلیقن شاید اطلاعات کافی ندارن الگو گر ...

چی میگی ؟؟؟ مشکلتون همینه فقط نظر میدین بدون اینکه بدونین کی ب کیه چی ب چیه... اونی ک داره جهاز میگیره منم جاریم بیچاره جهاز نداشت اصلا ک بخوام من پولش رو بدم ‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااا. این چه طرز حرف زدنه خانم؟؟؟؟؟؟ خبر مرگش چیه؟؟؟؟؟ احترام بزرگ و کوچک حالیتون هست؟ 

همه ی تاپیک یه طرف 

شعور شما قابل تحسین هست بانو

هردوطرف باید احترام بگیرند

عروس خانواده بیشتر 

چرا؟

چون بزرگتر به خاطر سن زیادش احترام داره

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )
خدا خیرت بده ک حرف منو فهمیدی . من خودم برا بچه جاریم طلا خریدم ۱۰ میلیون بردم اونوقت ی مشت بی درک ف ...

روانیه چش نداره خوشبختی جتی پسر خودش رو ببینه این روانی بودنم فقط،مختص مادر شوهر نیست 

ملکه الیزابتی حالا مگه دو فرش چیه که ازت تقلید کنه یا نکنه شاید از سلیقه تو خوشش میاد شاید خودش بلد ...

ملکه نیستم خدا به هرکسی قدرت انتخاب داده .فکر داده و عقل .

ما برتر از حیواناتیم چرا چون عقل داریم .نباید اکبند تحویل خاک بدیم که باید استفاده کنیم.

از سلیقه من خوشش میومد میتونست بگه که من از این مدل خوشم میاد .من ی خاک دیگه تو سرم میکردم ی کوفت دیگه میخریدم

....
خب اخه اینهمه مدل تو ایران از هرچی هست از سوزن بگیر تا چیزای گنده.خیلی بد دردیه .فقط من فکر کنم درکت ...

نه بحث درک کردن نیس

ادبیاتشون خیلی بده

میگه خبر مرگش...

میگه اینا قدرت خرید ندارن فقط ما خوبیم😂😂

بابا یه درصد فک کن تو رو قبولت دارن ک الگو گرفتن

من باشم خوشم میاد

خدا خیرت بده ک حرف منو فهمیدی . من خودم برا بچه جاریم طلا خریدم ۱۰ میلیون بردم اونوقت ی مشت بی درک ف ...

این مادریه ک اون پسرشو بیشتر دوست داره همین

من شوهرم از همه خانوادش خوش پوش تره

اوندفعه پسر خاهرش اومده خونه ما۲۶/۲۷سالشه،عینا لباسایی ک شوهرم میپوشه رو رفته گشته پیدا کرده خریده ،انگار با شوهرم دو قلو بود

میدونمم ک خاهرشوهرم میگه اینجوری بپوش چون مجرده.

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
خب اخه اینهمه مدل تو ایران از هرچی هست از سوزن بگیر تا چیزای گنده.خیلی بد دردیه .فقط من فکر کنم درکت ...

قربونت برم شما درک میکنی چون قدرت خرید داری ماشاالله می‌دونی هم تو این گرونی وقتی چیزی می‌خری اونم جهیزیه

و هنوز استفاده نکردی چقدر بده ک دیگران برن عینش و بگیرن فقط ب این دلیل ک تو داشتی ...اینای دیگه تو خونه هاشون نشستن سال یبار خرید میکنن متوجه نمیشن منو شما چی میگیم الان.بر اساس عقده های قدیمی خودشون نظر میدن

اد باید مث اونا بخره ؟ وقتی می‌دونه من حساسم رو این چیزا ؟جنسش خرابه 

سلام گلم 🌸هنوز واردزندگی نشدی واسه همچین موضوع کوچیکی به یک مادر میگی جنسش خرابه ،بیشعوره ،عقده داره ....

صبوری کن تو میخوای بانوی یک خونه باشی 

زندگی مشترک اینقد بالا پایین داره ، اینا به چشم نمیاد

احترام احترام میاره

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
چی میگی ؟؟؟ مشکلتون همینه فقط نظر میدین بدون اینکه بدونین کی ب کیه چی ب چیه... اونی ک داره جهاز میگی ...

شما روی پست اون خانم ک گف خالم اسکی میره تایید کردی و گفتی اره ما بچرخیم ب سختی پیدا کنیم اینا قدرت خرید ک ندارن

منم در جواب شما گفتم صرفا دارن الگو میگیرن پولشونو ک نمیدی ک حرف از قدرت خرید میزنی

ملکه نیستم خدا به هرکسی قدرت انتخاب داده .فکر داده و عقل . ما برتر از حیواناتیم چرا چون عقل داریم . ...

افرین دقییییقا..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ایناییی ک حمایت میکنن خودشون ازونان ک تا دست کسی چیزی میبینن سریع میرن عینش و بخرن

الان انگار طرفداری خودشون رو میکنن  

اتفاقا یکی از روی من تقلید کنه خیلی خوشم‌میاد

میفهمم سلیقه ام‌عالی ک الگوسازی میکنه 

بعد میرم میگم وای مثل من خریدی چه جااااالب توام از سلیقه من خوشت میاداااااا؟؟؟

جقدر سخت میگیرید خودتون عذاب میدید

شما روی پست اون خانم ک گف خالم اسکی میره تایید کردی و گفتی اره ما بچرخیم ب سختی پیدا کنیم اینا قدرت ...

من منظورم ب اینایی بود ک نظر میدن بدون اینکه بدونن چقدر سخته تو این گرونی خرج کنی و باهات اینکار و کنن نه کس دیگه ای...گاها خودشون هم ازونان ک از رو عن بقیه اسکی میزن