2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بهتون یاد بدم به چیزی که میخواید برسید

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 134 پست
حتما قرمز باشه؟ صورتی دارم من 😐

حالا قرمز باشه بهتره

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون پست نوشته بود که روزی ۱۵تا از چیزایی که میخواید بهش برسید رو توکاغذباخودکار قرمز بنویسید منته ...

15تا؟ من کلا 3یا4 تا دارم از کجام دربیارم 

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
حتما قرمز باشه؟ صورتی دارم من 😐

استارتر ببخشید عزیزم   دختر شاه ه پریون فکر کنم خیلی وقته دنبال تو میگردم امیدوارم اشتباه نکرده باشم😘😍

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
استارتر ببخشید عزیزم   دختر شاه ه پریون فکر کنم خیلی وقته دنبال تو میگردم امیدوارم اشتباه ...

عه سر چی؟ ژالب شد داستان 😂

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
15تا؟ من کلا 3یا4 تا دارم از کجام دربیارم 

نه ببین مثلا یه ارزوعه مثلا این فرد مال من بشه ادم خوبی باشه نمیدونم عاشقم باشه بهم خیانت نکنه و فلان بهمان اینجوری مثلاشد ۴تاوادامه؟

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
عه سر چی؟ ژالب شد داستان 😂

بزا استار تر بگه بقیه ش منم  چشم ❤

❤ رب اشرح لی صدری و یسر لی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی 👄تنها مهره برنده در کل عالم صداقته  خدایا مارا با صداقت بزرگ کن وبا صداقت بمیران 😍😘 پیشاپیش عید نوروز بر همه مبارک باشه از خدا میخام همیشه مثل عید ،امید ، بهار و زندگی همه در حال رشد و تغییر مثبت باشه 😍😘عزیزای من خوشکلای من به دعاتون و آرزوهای خوبتون محتاجم منم دعا گو همه هستم  این سومین کار بریمه کمی مراعات منِ دوست را بکنید خدا ییش 😘😘😘😘😙 بریم به امید خدا 🌹🌹🌹
چه کم توقعی دختر😂

همون سه چار تا اندازه شونصد تا ارزش دارن من کم میخوام ولی خوبشو میخوام 😎😂

خوب بریم ادامه؟؟؟

نه ببین مثلا یه ارزوعه مثلا این فرد مال من بشه ادم خوبی باشه نمیدونم عاشقم باشه بهم خیانت نکنه و فلا ...

هوم متوجه شدم ینی با جزئیات طول و تفسیرش بدم؟ 

میگم ببین چه کاربر خوب و فعالیم هی ریپ میزنم تاپیکت آپدیت میشه 😎قدرمو بدونا من خوش قدمم تاپیکارو پربازدید میکنم 😂

هوم متوجه شدم ینی با جزئیات طول و تفسیرش بدم؟  میگم ببین چه کاربر خوب و فعالیم هی ریپ میزنم تا ...

مرسی گلی اگه همین اکیپ پایه باشن داستان زندگی پر فراز و نشیبمم میزارم که هم تلخی داشته هم قشنگی