2777
2789

پشت قفسه سینم به شدت میسوزه بین دو تا کتفم

از معدمه زخم معده دارم ۹ ماهه

امشب یه گوهی خوردم سبب زمینی سرخ کرده خوردم

درد میگیره

پنتوپرازول ۴۰ خوردم اثر نکرد😭

چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شربت معده داری ؟!

بابای من معدش بد حاله ارث اون از بین سه تا بچش رسیده به من،یه بار معدش سوراخ شده برای منم همش درد میکنه میترسم بلایی سرش بیاد همش دارم شربت معده میخورم

اگه داری بخور معدت خنک شه حالت جا بیاد 

برام‌ دعا کنین سال 1405تبدیل به اولین خانم دکتر و فرد تحصیلکرده ی کل فامیلمون بشم🤍.

شربت معده.عرق نعنا.قرص فاموتدین.ی کم پونع خشک رو با آب بخور مث قرص.بلوط اسیاب شده هم خیلی خوبه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

تشریف ببر دکتر تا معدتو نابود نکردی دخخخختر درد بابای من بهت میخوره معدت خون ریزی میکنه

بابا ۹ ماهه اینجوریم😭

خسته شدم هزار تا دکتر رفتم

دیگه امیدی ندارم معدم مثل سابق بشه

عزیزم اگه داری یه قاشق روغن بادام شیرین بخور، آروم میکنه. 

زخم معده فقط با پرهیز غذایی خوب میشه 

https://eitaa.com/joinchat/3740467520C90eb06a89d لینک گروه ختم قرآن المهدی در ایتا🌹دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی دارند روی لینک بزنن🌹

بابا ۹ ماهه اینجوریم😭خسته شدم هزار تا دکتر رفتمدیگه امیدی ندارم معدم مثل سابق بشه

ووووای درکت میکنم فدات شم ایشالله خوب میشی منم معده و روده ارثی ب شدت حساسه چیزایی ک برام ضرر داره بخورم تا صبح از درد اشک میریزم  چیزایی ک نباید بخوری نخور تا یکم حالت بهترشه